Țigări, confiscate la granița cu Ucraina. Polițiștii au tras mai multe focuri de armă

Mai multe focuri de armă au fost trase de poliţiştii maramureşeni în zona frontierei cu Ucraina.

Polițiștii acționau pentru prinderea unor suspecţi de contrabandă care introduceau ilegal ţigări în România, fiind ridicate aproape 9.000 de pachete de ţigări în valoare de peste 100.000 de lei, a informat joi Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF). 

Au fugit

Potrivit sursei citate, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina - Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei au observat, în apropierea frontierei de stat, un grup de persoane care transporta către interiorul ţării mai multe colete voluminoase. 

"În momentul în care aceştia au observat patrula poliţiei de frontieră, au abandonat ţigările şi au fugit spre localitatea Straja. Poliţiştii de frontieră au acţionat pentru reţinerea celor în cauză, efectuând somaţiile legale prin voce şi, deoarece bărbaţii nu s-au supus acestora, au fost executate cinci focuri de avertisment în plan vertical cu respectarea prevederilor legale. Imediat, lucrătorii noştri au informat autorităţile de frontieră ucrainene despre eveniment, concomitent cu dispunerea unor măsuri de supraveghere şi verificare a zonei", se precizează într-un comunicat de presă transmis de IGPF.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel