Idei simple pentru subțierea taliei

Abdomen plat
Abdomen plat

Pentru cei care vor să-și subțieze talia sau pentru cei care fac exerciții dar nu sunt mulțumiți de rezultate, jurnalista Andreea Sava prezintă, pe blogul ei, câteva trucuri care vă pot ajuta.

1. Bea apă

Renunță la sucurile îmbuteliate și bea apă câte puțin și constant pe tot parcursul zilei. În primul rând că te va ajuta să mănânci mai puțin.

2. Mănâncă puțin și des

Dacă reușești să te educi să nu sari niciodată peste micul dejun și să mănânci, în total, de 5 ori pe zi, 3 mese principale și 2 gustări, la distanță de 2-3 ore una de cealaltă, vei mânca mai puțin, per total, îți vei alimenta corpul fix atunci când are nevoie de energie plus că-ți vei stimula arderile metabolice. Este un pas uriaș cu efecte pe măsură pentru siluetă și sănătate deopotrivă.

3. Alimentele minune

Și aici avem:

1. Nuci și semințe

Pentru că grăsimile sănătoase stimulează producția de insulină și de anumite enzime care se ocupă cu arderea grăsimilor.

2. Fasole

Fiindcă este o sursă nemaipomenită de de fibre solubile despre care multe studii spun că reduc acumularea de grăsime viscerală. Pe lângă faptul că reglează digestia.

Citiţi continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel