ÎCCJ, decizie pentru Dragnea. Termen: 28 martie

Magistrații de la ÎCCJ judecă marți, 28 martie, un nou termen, în dosarul lui Liviu Dragnea în care este cercetat pentru instigare la abuz în serviciu în legătură cu angajarea a două membre de partid la Direcţia Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman.

Liviu Dragnea le-a spus magistraților că nu dorește judecarea prin procedură simplificată și că se consideră nevinovat.

"Am înțeles învinuirile care mi se aduc și nu este necesar să mi se aducă explicații suplimentare. (...) Vreau să fiu audiat ulterior. (...) De asemenea, nu solicit aplicarea procedurii simplificate de judecată, deoarece mă consider nevinovat", a precizat Liviu Dragnea în fața judecătorilor.

[citeste si]

Dosarul a fost trimis în instanță de DNA pe data de 15 iulie 2016, Dragnea fiind acuzat de săvârșirea, în calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman, a infracțiunilor de instigare la abuz în serviciu și instigare la fals intelectual.

În același dosar, a fost trimisă în judecată și fosta soție a lui Dragnea, Bombonica Prodana, la data comiterii faptei coordonator al Complexului de servicii destinate copilului și familiei și șef serviciu Secretariat din cadrul DGASPC Teleorman, cu privire la săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel