Iaşi: Primarul Mihai Chirica a inaugurat o nouă grădiniţă şi o sală de sport

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a inaugurat, marţi, Corpul B "Sfânta Maria" al Grădiniţei cu Program Prelungit nr. 1 "Centenar" şi Sala de sport a Liceului Tehnologic Economic "Virgil Madgearu".

Potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES de Primăria municipiului Iaşi, în cadrul evenimentelor de la cele două unităţi de învăţământ primarul Mihai Chirica a vorbit despre importanţa investiţiilor masive în sistemul de educaţie care, alături de politici şi strategii coerente în domeniu, sunt una dintre cele mai importante soluţii pentru ieşirea din criza demografică, socială, economică şi morală în care se află România.

"Edilul-şef a înmânat conducerilor celor două instituţii şi câte o diplomă de excelenţă, reprezentanţii Liceului Tehnologic Economic primind şi o copie a decretului prin care preşedintele României a semnat legea în urma căreia Municipiului Iaşi a fost desemnat oficial drept Capitala Istorică a ţării", precizează sursa citată.

Lucrările de construcţii la noua grădiniţă şi dotările acesteia s-au ridicat la aproximativ 850.000 lei, iar valoarea totală a investiţiilor făcute până acum în noua sală de sport este de circa 4.300.000 de mii de lei. În perioada 2019 - 2020 Primăria Municipiului Iaşi va aloca încă 950.000 de lei pentru construirea şi dotarea unei clădiri cu destinaţia de vestiare lângă sala de sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel