Iași: Peste 8.000 de persoane au participat la Marșul pentru Viață

Marșul pentru Viață, Iași
Marșul pentru Viață, Iași

La Iași, peste 8.000 de persoane au participat la Marșul pentru Viață „Unic din prima secundă".

Participanții au purtat pancarte cu mesaje pozitive și și-au exprimat prin prezența la eveniment dorința de a trăi într-o lume ce se bazează pe o cultură a vieții, a dragostei față de femeile în criză de sarcină și față de copiii nenăscuți, susțin organizatorii.

Prezența numeroasă a tinerilor a însemnat deschiderea lor spre valorile pro viață și spre credință că în viitor va exista o generație pro viață.

Cei 8.000 de participanți au pornit pe traseul: Piața Unirii – Str. Gavriil Musicescu – Bvd. Independenței – Str. I. C Brătianu – Bvd. Ștefan cel Mare și Sfânt – Piața Unirii. 

Cei 150 de voluntari ai Marșului pentru Viață Iași au participat alături de echipa de organizarea la o întâlnire de evaluare post eveniment, alături de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei.

”Acesta le-a adresat un cuvânt de mulțumire și de încurajare, pentru ca mesajul și convingerea că viața este cel mai frumos dar, să fie mereu în sufletele lor, indiferent de presiunea pe care o parte din societate o face, denigrând darul vieții, din primul moment al concepției”, se mai arată într-un comunicat al organizatorilor. 

Vezi și: Bistrița-Năsăud: Accident grav. Mașină distrusă într-un canal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel