Iaşi: Papa Francisc a sărutat pe frunte copiii bolnavi

Momente emoționante s-au desfășurat în Catedrala Catolică din Iași, unde Papa Francisc salută cele peste 800 de persoane prezente în biserică. De asemenea, Suveranul Pontif a sărutat pe frunte și a binecuvântat copiii bolnavi.

Papa Francisc a dat jos lanțurile care delimitau zona în care stăteau bolnavii și bătrânii și, cu zâmbetul pe buze, a a dat mâna cu zeci de oameni.

După ce a dat mâna cu credincioșii, a urmat un moment de rugăciune al Suveranului Pontif.

„Vă mulțumesc tuturor celor care îi însoțiți (pe cei bolnavi - n.r.), că sunteți cu ei, și vă mulțumesc vouă bolnavilor că duceți înainte boala. Acuma, înainte de binecuvântare să ne rugăm împreună la Preasfânta Fecioară Maria", a spus Suveranul Pontif.

După ce a rostit rugăciunea împreună cu credincioșii adunați în Catedrală, Papa a spus: „Vă rog frumos să vă rugați și pentru mine".

Papa Francisc este în a doua zi a vizitei sale Apostolice. După vizita la Catedrală, Papa Francisc merge la Palatul Culturii pentru o întâlnire mariană cu tinerii și familiile, cărora le va adresa cel de-al șaselea discurs al vizitei. La evenimentul de la Palatul Culturii va participa, de asemenea, și premierul, informează Mediafax.

Înainte de Iași, Papa Francisc a fost la Șumuleu Ciuc, în județul Harghita, unde a oficiat o Liturghie, la care au asistat peste 85.000 de pelerini.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel