Iaşi: Intervenţie în forţă în cazul unei femei care a încercat să se sinucidă

Echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Poliţiei şi SMURD au fost solicitate să intervină după ce o femeie din comuna Dancu s-a blocat în locuinţă şi a încercat să se sinucidă.

Potrivit reprezentanţilor ISU, a fost primit un apel la Serviciul 112 care anunţa că o femeie care locuieşte în comuna Dancu, o suburbie a Iaşiului, ameninţă că se sinucide. Potrivit sesizării, din apartamentul acesteia, situat la etajul trei al unui bloc, mirosea a gaz metan. Pentru a evita o tragedie de proporţii, vecinii femeii au închis conducta de gaz de pe casa scării.

"Din fericire, scurgerea de gaz nu a fost aşa de mare încât să provoace o explozie. Femeia, în vârstă de 44 de ani, a dat foc la covor şi şi-a tăiat venele. La faţa locului a fost trimis un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere a incendiilor cu autoscară şi unul de terapie intensivă mobilă", a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, Silvia Bolohan.

Femeia a fost dusă la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului "Sfântul Spiridon" din Iaşi, unde a primit îngrijiri medicale de specialitate.

"Pacienta prezenta plăgi tăiate la nivelul antebraţului bilateral, a suferit şi intoxicaţie cu fum şi a ingerat voluntar diluant pe fondul unei stări depresive. Ea este stabilă hemodinamic şi respirator. După tratament va fi internată în Clinica Medicală-Toxicologie şi se va solicita consult psihiatric", a declarat coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel