Ianis Hagi, vis împlinit: După 19 ani și 4 luni...

Ianis Hagi calcă pe urmele tatălui său și la echipa națională.

Ianis Hagi a primit ce și-a dorit atât el cât și tatăl său, Gică Hagi. Mijlocașul de 20 de ani al "tricolorilor" a primit tricoul cu numărul a 10 la echipa națională a României. Anunțul a fost făcut pe site-ul FRF.

"Sunt bucuros și mândru, dar mai presus de toate simt o responsabilitate în plus. În fiecare zi îmi propun să muncesc și mai mult, pentru a-i bucura pe suporteri. Împreună cu colegii mei avem datoria să îi facem fericiți pe români!", a declarat Ianis Hagi pentru FRF.

Astfel, Ianis îi calcă pe urmele tatălui său, care de multă vreme a dorit ca fiul său să fie "decarul" naționalei. După 19 ani și 4 luni, din nou pe un tricou al echipei naționale, deasupra numărului 10, scrie HAGI. Ultimul meci pentru tatăl său cu acest număr pentru România a fost împotriva Italiei, la Euro, în iunie 2000.

"Merită numărul 10. La ce poate să facă Ianis ar trebui să fie numărul 10 în vestiar acolo unde stă scris Hagi. Nu-mi plăcea, la început ziceai că e o căprioară, se înmuia pe picioare, dar acum cred că unul dintre cei mai buni fotbaliști români", a spus Șumudică, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

"Eu sunt convins că în scurt timp va câștiga tricoul acesta și va deveni un titular indiscutabil în echipa noastră națională", a fost de părere Gică Popescu, la Digi Sport Matinal, în ziua în care a împlinit 52 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel