Ianis Hagi transfer - Gică Popescu confirmă interesul Barcelonei

Telenovela transferului lui Ianis Hagi continuă, ofertele venite pe numele atacantului nostru fiind atent analizate de staff-ul Viitorului.

Ăn fruntea tuturor se flă Gică Hagi, tatăl și antrenorul lui Ianis, însă el și-a asigurat și sprijinul oficial al prietenului său Gică Popescu, directorul spotiv de la Viitorul. Acesta din urmă a confirmat interesul mai multor echipe pentru Ianis, printre care si Barcelona.

"Eu cred că Ianis poate să joace în orice campionat. Eu nu cred că este la maturitatea necesară, dar va crește în următorii 2-3 ani. A făcut un Campionat European nemaipomenit. Au fost numeroase negocieri cu cluburi din toate campionatele, Ianis este în vacanță și analizează toate ofertele și va alege la momentul potrivit. Eu vorbesc doar de oferte concrete, nu doar discuții.

Am avut întâlniri directe cu oficialii tuturor cluburilor care au făcut oferta pentru Ianis. Ieri m-am întâlnit cu Gică și cu Ianis și am hotărât să luăm în calcul oferta cea mai bună la momentul potrivit, s-ar putea întâmplă săptămâna asta, s-ar putea întâmplă săptămâna viitoare. Este real interesul celor de la Spartak. Există interes din partea Barcelonei, au existat discuții, dar proiectul pe care îl propune Barcelona nu e de interes pentru noi, pentru că l-ar împrumută pe Ianis. Ianis a ajuns la un nivel valoric important, din moment ce se interesează atât de multe echipe valoroase", a spus Gică Popescu la PRO X.

Citește și:

Ianis Hagi a anunțat ce echipă va alege

Transfer Ianis Hagi - Gică Popescu: "El e plecat deja"


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel