Ianis Hagi și-a luat gândul de la naționala mare: Acum ne gândim la...

Ianis Hagi a avut o evoluție promițătoare în ultimele două meciuri cu naționala mare a României, în preliminariile EURO 2020.

Ianis Hagi, mijlocaș la echipa națională a României, a declarat la finalul partidei din La Valletta că este fericit că a evoluat în ambele partide disputate de echipa naţională de fotbal a României în deplasare, cu Norvegia şi Malta, şi că acum gândul său se îndreaptă către selecţionata Under-21, la Campionatul European din Italia şi San Marino.

'Sunt fericit, e rezultatul pe care l-am dorit, am reuşit să marcăm din primele minute şi acum sunt în cu gândul la echipa de tineret, pentru că avem un Campionat European în faţă, sunt aşteptări mari şi ne dorim să facem performanţă foarte bună. Eu am încercat să joc colectiv, să joc pentru coechipieri, asta încerc să fac de fiecare dată. Pot să spun că în Norvegia a fost mai bine, dar niciun meci nu seamănă cu celălalt şi sper ca următoarele pe care le voi avea la Campionatul European să fie din ce în ce mai bine şi din toamnă să avem rezultate bune la naţionala mare. Eu vreau să fiu chemat în continuare aici, să joc din ce în ce mai bine', a afirmat Hagi în interviul de după meci.

Transferul mai așteaptă

Jucătorul echipei Viitorul Constanţa nu ia în calcul în acest moment să se gândească la un transfer în străinătate pe care tatăl său, Gheorghe Hagi, l-a anunţat la finalul campionatului fără a face public numele clubului cu care negociază. 'Acum sunt foarte concentrat pe ce am de făcut la Campionatul European, mi-am dorit foarte mult să joc în ambele partide, deocamdată îmi este gândul la meciurile pe care le am. Vreau să îmi revin fizic şi mental şi să fiu pregătit sută la sută acolo', a mai spus Hagi.

Naţionala de fotbal a României a învins echipa Maltei cu scorul de 4-0 (3-0), luni seara, pe Stadionul Naţional din Ta'Qali, în Grupa F a preliminariilor EURO 2020. Tricolorii au câştigat primul lor meci cu Malta din palmaresul naţionalei prin golurile marcate de George Puşcaş (7, 29), Alexandru Chipciu (34) şi Dennis Man (90+1). Tricolorii au jucat ultima parte a meciului în zece, după ce Chipciu a primit al doilea cartonaş galben. România va juca următorul meci din această campanie pe 5 septembrie cu Spania, pe Arena Naţională.

Citește și:

Norvegia - România rezultat LIVE text | Meci dramatic. Tătărușanu, omul nr. 1 - EURO 2020

Preliminarii EURO 2020: Rezultatele în grupa României. Pe ce loc se află naționala noastră

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel