Ianis Hagi, prezentat oficial la Genk - ”Va avea mai multă presiune datorită numelui” VIDEO

Ianis Hagi, prezentat oficial la Genk ”Va avea mai multă presiune datorită numelui” VIDEO
Ianis Hagi, prezentat oficial la Genk ”Va avea mai multă presiune datorită numelui” VIDEO

Ianis Hagi va aduce creativitate în jocul lui Racing Genk, a estimat Dimitri De Conde, directorul tehnic al campioanei Belgiei, joi, la prezentarea oficială a fotbalistului român, scrie site-ul radioteleviziunii RTBF.

Ianis Hagi a fost dorit de multe cluburi europene, dar internaţionalul român în vârstă de 20 de ani a ales-o pe campioana Belgiei, cu care a semnat un contract pe cinci ani.

"Suntem mândri să îl putem prezenta pe Ianis Hagi. După plecările lui Alejandro Pozuelo şi Ruslan Malinovski, el ne va aduce creativitatea de care avem nevoie", a declarat De Conde.

Acesta s-a referit la suma de transfer. "Mai multe media vorbesc de 8 milioane de euro, nu este cazul", a spus zâmbind oficialul lui Genk.

"Ianis este cu siguranţă motivat de ideea să joace în Liga Campionilor, dar asta nu ne împiedică să fim mândri că a ales-o pe KRC Genk. Veţi observa că n-are decât 20 de ani şi că mai trebuie să progreseze. Poate că va avea mai multă presiune pe umerii săi datorită numelui, dar îi urez bun venit", a afirmat De Conde.

VIDEO Ianis Hagi la Genk prezentare

Jucătorii tineri ştiu că la noi vor avea şansa lor

"Avem şansa de a fi performanţi în campionat trimiţând mulţi tineri pe teren, jucând un fotbal destul de pozitiv. Astfel, putem atrage nume ca Hagi. Avem şi avantajul că evoluăm în Champions League. Am reuşit să ne păstrăm filosofia, ca Ajax sau Leipzig de exemplu. A fost greu la început, fiindcă n-am avut rezultate imediate. Jucătorii tineri vorbesc despre acest lucru şi ei ştiu că la noi vor avea şansa lor", a continuat De Conde.

După cum s-a anunţat, Ianis Hagi a dezvăluit joi că a ales să vină la Genk pentru proiectul pe care-l are clubul şi pentru şansa de a juca în Liga Campionilor,

Genk, în lotul căreia este şi Vladimir Screciu, va debuta în campionat primind vizita lui Kortrijk pe 26 iulie. Până atunci, echipa antrenată de Felice Mazzu o va întâlni în Supercupa Belgiei pe KV Mechelen sâmbătă, 20 iulie.

Citește și:

Misterul Genk. Ianis Hagi explică de ce a ales echipa belgiană - VIDEO

Vînă (FCSB): Ianis Hagi a demonstrat la FC Viitorul şi la naţională că merită să joace în străinătate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel