Ian Thorpe, mașină confiscată de poliție. A mers pe JOS

 Legendarul înotător australian Ian Thorpe a fost nevoit să meargă pe jos până la un bazin unde urma să îndeplinească rolul de comentator sportiv după ce a fost oprit de un echipaj de poliţie care i-a confiscat maşina sub suspiciunea că aceasta fusese furată, relatează duminică DPA. 

Thorpe, care deţine cinci medalii olimpice de aur, cele mai multe dintre toţi sportivii australieni, se afla în oraşul Gold Coast pentru a comenta competiţiile din cadrul Jocurilor Commonwealth-ului. 

Agenţii de poliţie au oprit autovehiculul condus de Thorpe, cu plăcuţe de înmatriculare insterstatale, sub suspiciunea că acesta ar fi fost furat în noaptea de sâmbătă. 

Poliţia a declarat că a reţinut un autovehicul închiriat care ar fi fost declarat furat. 

Thorpey a fost nevoit să parcurgă pe jos restul drumului către bazin, a spus unul dintre prezentatorii postului de televiziune cu care colaborează sportivul. 

Mașina nu era furată 

Ulterior, poliţia a confirmat că maşina nu fusese furată. 

Indiferent cine este, dacă există vreo încălcare a legii aceasta este aplicată în mod egal şi corect, iar dacă ar fi fost o problemă poliţia din Queensland s-ar fi ocupat de aceasta, a indicat duminică Peter Beattie, preşedintele Gold Coast 2018 Commonwealth Games Corporation. 

Sunt sigur că Ian şi ceilalţi care au fost cu el ar fi preferat să nu se fi întâmplat acest lucru, la fel şi noi, însă realitatea este că dacă poliţia consideră că s-a comis o infracţie va aplica legea, a adăugat fostul premier al statului Queensland. 

Jocurile Commonwealth-ului se desfăşoară în Gold Coast din statul Queensland între 4 şi 15 aprilie, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel