Iași: Un pedofil a încercat să abuzeze două fete minore

Încătușat
Încătușat

Un nou caz șocant s-a petrecut zilele acestea la iași. Un individ de 27 de ani a încercat să abuzeze de fetele minore ale unui prieten cu care se cinstea la un pahar. 

Părinții celor două fetițe l-au cunoscut pe Vasile Constantin Pădurariu în barul din satul Voineşti, județul Iași. Oamenii au băut împreună, s-au împrietenit și, pentru că se simțeau bine, au hotărât să plece într-un alt birt, scrie observator.tv.

Recidivistul le-a spus celor doi soți că vrea să meargă la ei acasă, iar oamenii au acceptat propunerea. Erau convinși că continue cheful, așa că soțul s-a dus că mai cumpere alcool.

Șocul de acasă 

După ce s-a întors acasă, bărbatul a avut parte de un șoc. L-a văzut pe tovarășul de pahar cu pantalonii în vine, de față cu cele două fetițe ale sale, în vârstă de patru, respectiv, șase ani.

Vasile Constantin Pădurariu a fost reținut de polițiști. Potrivit sursei citate, bărbatul ieșise din închisoare de lună, unde fusese închis pentru viol și tâlhărie.

În martie 2011, Tribunalul Iași l-a condamnat pe Vasile la cinci ani de închisoare pentru violare de domiciliu și tentativă de viol. În august 2010, bărbatul a încercat să-și violeze verișoara, însă copila de 13 ani a scăpat în urma intervenției vecinilor, afirmă anchetatorii, conform libertatea.ro. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel