Iași. Spitalul Parhon, incendiu devastator. Stare de urgență

Incendiu devastator la spitalul ”Parhon” din Iași.

Incendiu s-a declanșat la miezul nopții. Deși nu părea a fi un incendiu grav, la început, pompierii se luptă de mai bine de 7 ore cu focul!

Au fost aduși medici de acasă pentru ca transferul pacienților să se facă în stare de maximă siguranță. În rezent 18 pacienți au fost mutați.

Potrivit, bzi.ro, în afara de cei 18 pacienti care au fost relocați, a mai fost o persoană care se afla în zona de la etajul 6 și care a fost evacuată pe scară. În acest moment, persoana respectivă, un angajat al unitatii medicale, se află la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului "Sf Spiridon", diagnosticat cu intoxicație cu fum. Persoana se afla în stare de șoc emoțional, este conștienta si chiar a dat relatii despre ce s-a intamplat.

"Este o situatie in desfasurare. Alarma a fost data la ora 12.30. Noi asiguram garda la etajele 1 , 2 și 3 care tin de spitalul Parhon. Am verificat toti pacientii si ne-am asigurat de starea lor si am colaborat cu toate autoritatile pentru a-i ajuta pe colegii de la Cardiologie. Am preluat doi pacienti de la ATI si in continuare lucrurile sunt in desfasurare si vom muta in continuare pacienti dacă este cazul. La etajele 1,2 și 3 vorbim de aproximativ 100 de pacienți. In aceste sectii nu a fost nevoie sa fie mutat nimeni pana în prezent. Incercam sa ne asiguram ca toti pacientii sunt in siguranata. Asta e tot ce conteaza", a mentionat medicul Ionut Nistor, purtatorul de cuvant al Spitalului Parhon.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel