Meghan Markle și Prințul Harry, părinți pentru a doua oară. I-a dat de gol!

foto: meghanmarkle_official - Instagram
foto: meghanmarkle_official - Instagram

Meghan Markle și Prințul Harry au fost dați de gol în ceea ce privește noua sarcină a ducesei.

Deși foarte multă lume a speculat în ultima perioadă că Meghan Markle și Prințul Harry vor divorța, se pare că cei doi sunt din ce în ce mai puternici și tot mai hotărâți să-și găsească liniștea și să-și construiască familia mult visată, în liniște și departe de ochii curioșilor.

Nici renunțarea la statutul regal și nici mutarea în Canada nu le oferă încă liniștea dorită și asta pentru că paparazzi sunt mereu cu obiectivele pe ei și pe ușile caselor lor. 

Vor avea un copil cât de curând. Nu le simt lipsa celor din Familia Regală

„Meghan și Harry sunt foarte puternici. Meghan este o femeie independentă, poate părea că îl manipulează pe Harry, dar nu este adevărat. Sunt sigur că iau toate deciziile împreună și vor avea un copil foarte curând. Nu au nevoie de cei din Familia Regală și nu le simt lipsa. Vor fi liberi și își vor primi viețile înapoi", a dezvăluit Paul Burrell, fostul majordom al Prințesei Diana.

Harry are talentul mamei sale

„Harry era mult prea tânăr ca să accepte că mama lui nu mai este, acest lucru i-a frânt inima. De atunci, viața lui s-a schimbat și el s-a transformat în tânărul pe care îl vedem astăzi. El este furios și se manifestă față de media și de Familia Regală. Dar este cu picioarele pe pământ și are talentul mamei sale de a atinge sufletele persoanelor într-un mod unic", a spus fostul majordom, potrivit viva.ro

Paul Burrell îl cunoaște pe Prinț încă de când era foarte mic și sprijină decizia luată de ducii de Sussex. El a dezvăluit că orice zvon privind despărțirea lor nu este adevărat, fiind convins că decizia de a pleca în Canada îi va apropia și mai mult. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel