Urmărește emisiunea live


Husele dentare pot fi periculoase. Amatorii, ademeniţi cu oferte pe internet

dinti albi
dinti albi

Moda dinților foarte albi a adus pe piața din România tot felul de dispozitive periculoase, care se vând pe internet. Așa-numitele huse dentare sunt un chilipir, în comparație cu fațetele aplicate în cabinetul medicilor stomatologi, scrie stiri.tvr.ro

Comercianții susțin că se lipesc ușor cu adeziv și în doar câteva minute acoperă orice imperfecțiune. Dentiștii atrag însă atenția că daunele provocate în cavitatea bucală pot fi ireversibile.

Tot mai mulți oameni caută perfecțiunea! Așa au apărut în ultima perioadă sute de anunțuri pe internet care le promit oamenilor zâmbetul perfect: ieftin, rapid și fără dureri, cu ajutorul huselor sau fațetelor dentare. Practic, ele sunt imposibil de purtat!

Site-urile de anunțuri sunt pline de oferte pentru cei care își doresc un zâmbet de vedetă. Prețurile pentru o așa-numită husă dentară variază între 40 și 70 de lei, în funcție de material. Cele din plastic sunt mai ieftine, iar dacă vreți și partea de jos, plătiți 10 lei în plus.

Moda dinților nefiresc de albi a fost lansată de vedetele din România. Doar că acele fațete dentare sunt extrem de scumpe, se aplică doar în cabinetele profesionale, pe fiecare dinte, și sunt adaptate la micron.

Așa-zisele huse dentare sunt de fapt aduse din China cu doar câţiva lei şi vândute credulilor în România la prețuri de zece ori mai mari. Nimeni nu spune însă care sunt riscurile la care vă expuneți dacă le utilizați. Așa că, ar fi bine să cereți mai întâi sfatul unui medic stomatolog.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel