Hunedoara: O femeie a fost atacată de un urs. Victima este la spital

O femeie de 50 de ani, din satul Ohaba-Ponor, în apropiere de Haţeg, a fost rănită grav după ce a fost atacată marţi de un urs în timp ce se afla cu vitele pe o păşune din vecinătatea unei păduri, victima fiind transportată la Spitalul de Urgenţă din Petroşani.

Potrivit primelor date ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, ursul ar fi ieşit din pădure şi a atacat-o pe victimă, aceasta suferind mai multe răni la mâna şi piciorul stâng. Pentru salvarea victimei, un echipaj SMURD de la subunitatea ISU din comuna Baru a intervenit la faţa locului, paramedicii fiind nevoiţi să parcurgă o parte din distanţă cu un autovehicul cu tracţiune integrală şi apoi pe jos.

'Echipajul de prim ajutor i-a acordat femeii îngrijirile medicale care s-au impus, iar după ce victima a fost stabilizată şi sângerarea a fost oprită, a fost transportată până la o ambulanţă cu medic, care a preluat-o pentru a fi transportată la spitalul din Petroşani', a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda. Satul Ohaba-Ponor face parte din comuna Pui şi este situat la limita Parcului Natural Grădiştea Muncelului-Cioclovina, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel