Urmărește emisiunea live


Hunedoara. Femeie agresată de fostul concubin

O femeie de 22 de ani, din Petroşani, a cerut sprijinul poliţiştilor după ce a fost lovită de fostul concubin în incinta secţiei de pediatrie a Spitalului de Urgenţă din localitate, unde a mers să se intereseze de starea de sănătate a copilului pe care îl are împreună cu bărbatul şi care se afla internat acolo împreună cu tatăl său.

'Poliţiştii care s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, în urma sesizării, au stabilit că tânăra a aflat că fiul ei minor se află internat împreună cu tatăl lui, fostul concubin al tinerei, un petroşănean în vârstă de 26 de ani, în cadrul secţiei de pediatrie.

După ce tânăra s-a deplasat la spital pentru se interesa cu privire la starea de sănătate a copilului, în urma unor discuţii în contradictoriu, fostul concubin a lovit-o', a declarat marţi purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu. Poliţiştii din Petroşani au emis un ordin de restricţie pe numele agresorului femeii, bărbatul fiind cercetat penal şi pentru săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe. 

VEZI ȘI:

Poliţist rănit de o maşină furată, condusă de un minor

Bărbat înjunghiat pe stradă de un adolescent


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel