Hugo Desnoyer, supranumit în Franţa “măcelarul pentru staruri”, furnizor al Palatului Elysee şi al celor mai mari restaurante din Paris a deschis la Bucureşti prima măcelarie de lux din România.
autor: Cătălin Cincu
Măcelăria Le Boucherie Francaise, prima de acest gen în Bucureşti, a fost deschisă cu o investiţie de 150.000 de euro şi aşteaptă în primul an o cifră de afaceri de 500.000 de euro.
De aici se pot cumpăra specialităţi de carne precum vită Aubrac, ce provine de la vite crescute pe muntele Aubrac situat la o altitudine de peste 1000 m, hrănite cu cereale şi iarbă, vită Limousine, cea mai savuroasă carne franţuzească dar şi pui De Bresse şi de Patis, consideraţi cei mai buni pui din lume, crescuţi cu cereale şi ceaiuri pentru digestie, scrie Ziarul Financiar.
Preţul unui kilogram de vită se încadrează între 250 şi 1700 de lei, cât costă cea mai scumpă carne de vită din lume provenită de la vacile Wagyu, din Japonia. Măcelăria de află pe strada Puţul lui Zamfir, nr.60.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News