Huawei, acord pentru implementarea reţelei 5G în Cambodgia

Compania Huawei a semnat un acord cu Ministerul Telecomunicaţiilor din Cambodgia pentru implementarea tehnologiei de tip 5G. 

Acordul a fost semnat de secretarul de stat Sok Puthyvuth şi CEO-ul Huawei Cambodgia Yao Yuya. La şedinţă au participat şi ministrul Tram Iv Tek şi amabasadorul chinez în Cambodgia, Wang Wentian. 

"Ministerul telecomunicaţiilor a jucat un rol important în obţinerea acestei strategii pentru o economie digitală. De asemenea, ministerul a ajutat şi la pregătirea celei de-a patra revoluţii industriale. Sper că această cooperare între minister şi Huawei va deveni şi mai puternică acum", a explicat ambasadorul chinez. 

"Potrivit înţelegerii anterioare dintre premierul Hun Sen şi conducerea companiei, suntem încântaţi să lucrăm împreună cu ministerul. Le vor asigura un centru tehnologic, un sistem de video-conferinţă, echipamente Huawei pentru birourile guvernamentale. Acest an este extrem de important pentru reţeaua 5G din Cambodgia, iar Huawei se bucură să fie parte din acest proces", a declarat şi Yao Yuya. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel