Hotel Vega din Mamaia, ales Green Hotel of the Year

vega
vega

Singurul hotel din România certificat Eco-Hotel Management System, a fost ales Hotelul Anului în privința abordării politicii de mediu.

Hotelul Vega din Mamaia a obținut premiul Green Hotel of the Year în cadrul Galei Premiilor de Excelență care a avut loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel pe data de 3 mai 2011, cel mai complex eveniment local dedicat exclusiv industriei ospitalității și turismului din România.

În cadrul Galei Premiilor de Excelență au fost premiate cele mai eficiente proiecte care au marcat evoluția industriei turismului din România. Evenimentul exclusivist a reamintit că și într-un context economic cel puțin dificil, se pot realiza proiecte de succes prin efort, inovație și un angajament de lungă durată.

Hotelul Vega a ales sa implementeze un sistem de management al protecției mediului înconjurator încă de la deschidere, devenind în mai 2009 primul hotel certificat Eco-Hotel System Management din România. Începând cu acel moment, printre obiectivele hotelului Vega se numără sprijinirea acțiunilor cu caracter ecologic, de informare și conștientizare a propriilor clienți și angajați privind importantă protejarii mediului încojurator, precum și eficientizarea activității din hotel din punct de vedere al resurselor consumate.

În cadrul Galei Premiilor de Excelenta a fost recunoscut meritul hotelului Vega în privința abordării politicii de mediu, clasându-se pe locul I în aceeași categorie în care au fost nominalizate și hotelurile Athenee Palace Hilton București, Crowne Plaza sau Radisson Blu. Comisia de jurizare a fost formată din experți de top reprezentând principalele segmente ale industriei hoteliere și a ospitalitatii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel