Hotel Roman Plaza. Crăciun și Revelion, evenimente deosebite

Rotary Club Roman organizează Dineul de Crăciun, intitulat "Un pian pentru romașcani", eveniment în scop caritabil, spre a achiziționa un pian de concerte pentru orașul Roman.

Invitat special la acest eveniment este Direcția 5.

”De ce un pian pentru romașcani? Muzica, spunea George Enescu, "este graiul în care se oglindesc, fără putință de prefacătorie, însușirile sufletești ale omului". Organizarea și desfășurarea la Roman a unor concerte de pian devine o necesitate, ca urmare a interesului pe care romașcanii l-au manifestat față de muzică, întrucât aceasta răspunde acelei nevoi imperative ale omului de a se armoniza cu sine și de a evada din realitatea imediată.

Prin acest eveniment filantropic, care are ca scop cumpărarea unui pian, dorim ca romașcanii să aibă acces la viața culturală pe care o merită. Pianul pe care Rotary Club Roman dorește să îl achiziționeze, în urma unor serii de evenimente caritabile, va putea fi ulterior folosit și de alte organizații promotoare de evenimente culturale în orașul nostru.

Numai împreună putem face din Roman un oraș cultural! Acesta este unul dintr-o serie de evenimente caritabile destinate acestui scop”, informează site-ul hotelului Roman Plaza.

Rezervările pentru evenimentul de Crăciun se pot face AICI.

Totodată, cei care doresc să-și petreacă noaptea dintre ani într-un mod cu totul special pot face rezervări la Revelionul organizat de Roman Plaza AICI.

Mai multe despre evenimente, dar și despre alte subiecte pot fi urmărite mâine, duminică, 17 decembrie, într-un interviu DC News cu Traian Bădulescu și Mircea Drăghici, consultanți în turism. Interviul va fi difuzat de la ora 11:00 și poate fi urmărit pe site-ul WWW.DCNEWS.RO, dar și pe pagina de Facebook a redacției.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel