Horoscopul săptămânii cu Camelia Pătrășcanu: "Zodia cu avertisment la sănătate"

Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul săptămânii la Antena 3. 

Berbec - Luni și marți pot avea zile bune din punct de vedere profesional. Spiritul de echipă este subliniat, de aceea e bine să strângă în jurul lor toate persoanele pe care se pot sprijini. Miercuri și joi sunt mai tensionați mai ales când vine vorba de dreptate, de adevăr, de reguli. Nu toată lumea poate înțelege ce are de făcut. Tactul și empatia sunt foarte prețuite. În weekend este timp pentru tihnă, pace și odihnă.

Taur - Sunt foarte creativi la muncă luni și marți sau în proiectele pe carele le desfășoară. Vin cu idei ingenioase și văd întotdeauna înaintea celorlalți posibilități noi pe care ar putea să le deschidă și pe care ar putea să le aleagă și să meargă spre ele. Miercuri și joi sunt acele zile tensionate în care spiritul de echipă trebuie găsit. Se pot mâhni din cauza greșelii pe care o face un coleg. În weekend e un accent pus pe partea partenerială.

Gemeni - Au două zile când mai mult își încarcă bateriile sau își analizează situația sau poziția pe care o adoptă acum. Unii sunt concentrați mai mult pe familie, pe casă, au o minte ingenioasă și găsesc o cale mai simplă sau avantajoasă prin care pot rezolva o problemă. Miercuri și joi ies din lentoarea lor și poate sesizează mai mult decât altă dată invidia și gelozia altora. În weekend au nevoie de liniște.

Rac - multe lucruri de discutat luni și marți. Fac investigații pentru aflarea adevărului. Mintea le merge foarte bine și trebuie să se sfătuiască cu persoane cu multă experiență. Miercuri și joi, zile destul de tensionate. Pot avea sentimentul că nu sunt respectați la locul de muncă sau de către o persoană foarte importantă pentru ei. În weekend vor să își reclădească putearea și stima de sine.

Leu - Se gândesc la bani luni și marți, dar știu și cum să îi facă. Muncesc pe brânci. Au nevoie și de alții pentru a rezolva lucrurile.  Știu să facă economie și să se descurce cu resurse puține. Miercuri și joi tensiuni legate de acte sau de cadrul administrativ. Weekendul îl petrec în casă și nu vor să fie puși la munci foarte grele.

Fecioară - Sunt foarte inspirate și intuitive luni și marți. Mintea le funcționează extroardinar de bine, sesizează o oportunitate pentru ele. Trebuie să iasă în evidență și să vorbească. Miercuri și joi sunt tensionate pentru că nu au bani sau nu au resursele necesare pentru a face ceva foarte îndrăzneț. Istețimea lor ține loc și de bani. În weekend poate o mică deplasare, vizită sau conversații plăcute.

Balanță - Atenție la sănătate. Au zile de corecție. Miercuri și joi sunt  tensiuni, au sentimentul că nu ajung la cineva, nu știu să motiveze pe cineva, se simt înșelați și trădați. Nu trebuie să ia decizii. În weekend pot fi un pic mai inspirate și cum să abordeze o persoană.

Scorpion - Sunt foarte sociali luni și marți, se pot întâlni cu multă lume, își pot face prieteni. Valorifică prieteniile pe care le au deja. Sunt foarte populari în mediul lor. Miercuri și joi se pot anunța tensiuni la locul de muncă. Mici dificultăți cu o persoană pe care nici nu vor să o supere, dar au nevoie și de ea. Pentr weekend își dau importanță, atenție și se ocupă de sănătatea lor.

Săgetător - Pot avea două zile luni și marți grozave. Nu inovează nimic și se bazează pe experiența acumulată până acum. Sunt foarte apreciați și de șefi și de colegi. Miercuri și joi devin tensionați din cauza geloziei. În weekend trebuie să fie atenți la sănătate.

Capricorn - Vorbesc mult și caută soluții tehnice la problemele pe care le au de rezolvat la locul de muncă. În relația partenerială trebuie să își clarifice viitorul. Vor să știe cu cine merg, pe ce drum merg, pentru cât timp și care sunt scopurile comune. Miercuri și joi au o atenționare în legătură cu relația pe care o au cu șefii sau cu o persoană importantă.

Vărsător - Sunt atenți mai mult la calitățile celorlalți luni și vineri pentru că colaborează cu persoane foarte pregătite. Rezolvă lucrurile tocmai datorită lor. Miercuri și joi zile tensionate din cauza unor probleme administrative. Atenție la acte. În weekend sunt cu prietneii.

Pești - săptămâna începe interesant. E stimulată zona imaginii publice. Sunt apreciați pentru tactul și blândeșea lor. Miercuri și joi griji financiare. Poate fi vorba de un împrumut. În weekend au zile frumoase dacă ies din localitate și se deconectează.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel