Horoscopul neserioșilor! Zodiile care dau mereu vina pe ceilalți

Horoscop - zodii
Horoscop - zodii

Fuga de responsabilitate nu este una dintre calitățile cu care s-ar putea mândri cineva. Dar, pentru unii, o astfel de atitudine reprezintă o soluție pentru a ieși din situații neplăcute pentru ei. Pentru ceilalți însă, aceste persoane sunt pur și simplu neserioase.

Vărsător

Nu este niciodată vinovat de problemele lui. Mereu ceilalți sunt de vină, fie că e vorba de părinți, societate, de un anturaj care nu vor să îl înțeleagă. Iar dacă acțiunile lor generează probleme, el se dezice imediat de tot și de toate și va încerca din răsputeri să demonstreze că tot ceilalți sunt de vină. Cu siguranță au făcut ei ceva de n-au ieșit lucrurile cum trebuie, va spune un nativ Vărsător.

Gemeni

Celor născuți sub acest semn zodiacal le este indiferent cine este vinovat. Mai ales dacă ei sunt de vină. Pe ei îi interesează mai mult ce trebui făcut în situația dată. Și, de regulă, ei găsesc rapid ieșire din impas. Dar niciodată nu își vor cere iertare pentru greșeli și nu își vor asuma responsabilitea pentru ele. Prin urmare, ei consideră că este mai bine să îi lase pe ceilalți să demareze ceva, după care se vor implica și ei, astfel încât nimeni să nu îi tragă la răspundere.

CONTINUAREA ARTICOLULUI PE DC BUSINESS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel