EXCLUSIV  ZODIA care-și va găsi sufletul pereche. Astrolog DCNews: Are o protecție

ZODIA care-și va găsi sufletul pereche. Astrolog DCNews: Are o protecție Săptămâna aceasta este una benefică pentru zodiile care vor să devină părinți. Iată care sunt zodiile norocoase.

ZODIA care-și va găsi sufletul pereche. Astrolog DCNews: Are o protecție La orizont, se anunţă o săptămână bună, mai ales dacă luni vizați relaţia cu familia. Va fi o fuziune. Între 18-24 februarie, în sectorul profesional anumite situaţii pot scăpa de sub control. În prima parte a săptămânii trebuie să puneţi în ordine lucrurile.

ZODIA care-și va găsi sufletul pereche. Astrolog DCNews: Are o protecție Cei care nu au un loc de muncă pot primi veşti bune. Aveţi o protecţie din punct de vedere financiar. De asemenea, sănătatea este şi ea protejată. În zona Taurilor avem un aspect bun pentru mămicile care îşi doresc copii, în această săptămână. Cei singuri îşi pot întâlni sufletul pereche.

ZODIA care-și va găsi sufletul pereche. Astrolog DCNews: Are o protecție Iese soarele şi pe strada dumneavoastră, în sectorul financiar. Din a doua parte a săptămânii, va trebui să fiţi mai prudenţi din punct de vedere financiar. Vă veţi deschide spre comunicare şi veţi călători. Va fi o săptămână interesantă din punct de vedere sentimental pentru nativii Capricorn. Puteţi lua decizii importante. Femeile care îşi doresc copii pot rămâne însărcinate. Va fi o săptămână a echilibrului.

Vezi și: Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 22 februarie 2019

Kovesi, procuror european. Coita: Există două posibilități

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel