EXCLUSIV  HOROSCOP ZODII 2018. Cine este FAVORITUL anului

Daniela Simulescu (astrolog), LUNĂ NOUĂ: Scrie suma pe care ți-o dorești
Daniela Simulescu (astrolog), LUNĂ NOUĂ: Scrie suma pe care ți-o dorești

Daniela Simulescu (astrolog), într-un interviu acordat în exclusivitate pentru DC News, a spus ce ne așteaptă în 2018, pentru fiecare zodie.

Anul 2018 va fi marcat de două aspecte importante. Retrogradarea lui Marte, planeta acţiunii, în Capricorn şi Vărsător, în perioada 29 iunie – 28 august. Asta înseamnă că toate planurile referitoare la schimbarea statutului vor fi remixate. Tot ceea ce credem noi despre o anumită funcţie, o autoritate va căpăta noi valenţe vara viitoare, spunea Daniela Simulescu în interviul acordat în exclusivitate pentru DC News.

Horoscop 2018 pentru fiecare zodie

Berbec. Un an bun în care vei renunţa la partenerii care te limitează şi nu îţi oferă nimic. 2018 este potrivit pentru investiţii financiare şi pentru o schimbare de funcţie.

Taur. Şanse foarte mari să scapi de singurătate. Jupiter te va ajuta să cunoşti o persoană importantă sau să oficializezi relaţia actuală. Te vei confrunta cu vechile convingeri despre viaţă şi va fi nevoie să le schimbi.

Gemeni. Aspectele îţi vor fi favorabile pentru găsirea unui loc de muncă mult mai bun, dar şi pentru mult efort depus. Scapi de limitările din interacţiunile cu oamenii importanţi din viaţa ta.

Rac. Ori vei avea copii, ori majoritatea evenimentelor marcante vor veni din partea copiilor. Veşti mai neplăcute din partea partenerului.

Leu. Susţinere pentru a-ţi cumpăra o casă, un loc doar al tău. În rest va fi un an obositor, cu multă muncă şi fără prea multă distractie.

Fecioară. Va fi cazul să mergi la un curs, să înveţi ceva nou şi să obţii o diplomă. De asemenea, gândeşte-te şi la o serie de călătorii. Îţi vor fi benefice. Vei deveni alt om.

Balanţă. Câştigi mai mulţi bani, dar îi şi cheltuieşti. Partenerul va avea mai multe pretenţii de la tine pe durata verii. Sfârşitul anului vine cu o investiţie.

Scorpion. Eşti favoritul anului 2018. Încrederea va fi la cote înalte şi vei realiza tot ce îţi vei propune. Multă răbdare şi curaj.

Săgetător. Scapi de testele lui Saturn, îţi revii uşor uşor şi vei începe să trăieşti fără frică. Învaţă să îţi gestionezi mai bine fondurile şi nu te supăra dacă nu vei obţine aşa uşor mărirea de salariu dorită.

Capricorn. Un an cu mai multă popularitate şi cu decizii radicale. Vei îndepărta tot ce nu este autentic în viaţa ta. Mult spijin de la prieteni.

Vărsător. Cariera va fi cea mai importantă. Cu siguranţă, şefii vor avea propuneri foarte avantajoase pentru tine. Dacă eşti singur, nu refuza nicio invitaţie în oraş.

Peşti. Îţi recomand ca prioritatea ta să fie rutina de zi cu zi. Serviciul, obligaţiile domestice şi altele. Posibile probleme de sănătate pentru cei dragi. Citiți AICI interviul integral.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel