HOROSCOP, vineri, 9 martie, 2018

Berbec

Rezista ispitei de a cheltui suma de bani pe care ai reusit sa o aduni cu mari sacrificii. Vei avea nevoie de acesti bani cu alta ocazie, dar daca o consumi rapid, vei regreta mai tarziu necugetarea de acum.

Analizeaza atent resursele de care dispui, gandeste-te ce plati mai ai de facut luna asta, adu-ti aminte de datoriile care asteapta la rand, totul inaintea oricarei ispite de a-ti cumpara cine stie ce obiect de care ai impresia, acum, ca ai nevoie.

Dupa ce-l vei cumpara, iti vei da seama ca putea sa mai astepte, dar alte obligatii financiare, mult mai urgente, nu... E vremea altor plati, mai putin placute, nu a cumparaturilor!

Taur

Ai mari rezerve daca sa iti exprimi parerea in anturajul in care te afli acum sau sa mai astepti. Esti un pic intimidat de prezenta unei persoane care nu are asupra ta o influenta prea buna.

Preferi sa stai cuminte in banca ta, nevazut de nimeni, decat sa atragi asupra ta vreun val de critici. Poate ca da, ar fi mai bine sa astepti un moment mai favorabil pentru a te evidentia, deoarece, acum, cei care stau cu ochii pe tine nu sunt in cele mai bune toane si ti-ar adresa cuvinte pe care nu le meriti.

Fa tot posibilul sa nu te remarci azi in ochii celor nervosi de care depinde cumva rezolvarea problemelor care te framanta, pentru ca refuzul lor ar veni foarte repede.

Gemeni

Primesti o veste buna cu efect mobilizator asupra ta. Iti da alt chef de actiune, mai mult curaj sa iesi in fata si sa spui ce stii si cand vezi ce bine evolueaza lucrurile, esti din ce in ce mai sigur pe reusita finala spre care te indrepti.

Rareori esti atat de motivat de ceva ce se prefigureaza la orizont, de aceea trebuie sa profiti de vantul prielnic pentru a face pasi mari spre tinta propusa.

Cand esti impins de la spate asa, vezi cum te apropii din ce in ce mai repede de implinirea unui vis care iti da aripi.

Rac 

Inima ta bate mai tare pentru ca azi ti se ofera pe tava sentimente sincere, sanse de a te indragosti din nou, cuvinte dulci si declaratii de dragoste...

Cum sa nu te simti in al noualea cer cu astfel de momente in meniu? Profiti din plin de clipele de intimitate petrecute alaturi de persoana care te atrage si daca amandoi sunteti pregatiti pentru o idila, din intalnirea voastra se poate naste o poveste de dragoste de toata frumusetea.

Emotiile sunt la cote maxime pentru ca treci prin momente care te impresioneaza profund, pana la lacrimi!

Leu

E veselie multa in jurul tau si nu vrei sa te gandesti la nimic trist astazi. Prietenii sunt pe primul loc, incat ai putea sa o tii tot intr-o petrecere alaturi de ei.

Esti o companie foarte placuta pe care multa lume o cauta azi, pentru ca ai o vorba buna pentru oricine, o gluma bine plasata in orice imprejurare iar cadourile, muzica si voia buna nu lipsesc nici ele din program.

Indiferent de varsta pe care o ai, te porti ca un copil lipsit de griji!

Fecioară

Dorul te cheama spre zona ta de bastina, spre casa parinteasca sau spre o localitate indepartata unde se afla ceva drag sufletului tau.

Ai sanse sa vezi cu ochii tai acel loc la care visai, incat calatoriile pot deveni cel mai bun mijloc de a intalni fericirea si de a-ti implini visele.

Pe unde treci, vezi locuri frumoase, peisaje incantatoare, oameni placuti, iar deplasarile sunt astfel cea mai rapida metoda de relaxare pentru tine. Pleaca la drum, asadar!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel