Horoscop, vineri, 8 martie, 2019

Horoscop. O portita de iesire apare de unde nici nu se asteaptă Capricornii, semn ca norocul este prin preajma si îi pot folosi intr-o situatie in care se simti blocați. Scorpionii nu  se simt in apele lor, parca ceva lipseste pentru a vedea si aceștia soarele pe cer si frumusetea lucrurilor.

BALANȚĂ

Mare atentie azi, pentru ca trece prin calea ta un pericol ce poate lasa urme asupra starii tale psihice. Ca dai piept cu gesturile negative ale unui rival care se baga neinvitat in treburile tale, ca auzi vesti proaste legate de viata de cuplu sau descoperi efectele nedorite ale interventiei nefaste ale unor oameni in care ai avut incredere, prima reactie este aceea de abandon, suferind in sinea ta. Dupa ce va trece primul soc, vei incepe sa intelegi mai bine ce s-a intamplat si sa iei masuri drastice pentru a nu mai lasa pe altii vreodata sa faca la fel!

SCORPION

Nu te simti in apele tale, parca ceva lipseste pentru a vedea si tu soarele pe cer si frumusetea lucrurilor. Singuratatea nu-ti prieste defel, ca atare evita sa stai izolat astazi. Iesi in lume, accepta orice invitatie de a merge in oras, plimba-te in natura, inconjoara-te de familie, de cei dragi, de prieteni, pentru ca prezenta lor iti va face foarte bine! Asa iti vei recapata mult mai usor buna dispozitie si optimismul, intr-o companie vesela si tonica, ce iti va abate gandurile de la problemele pe care, in singuratate, ai tendinta de a le agrava mai mult decat ar merita.

SĂGETĂTOR

Efortul colectiv la care ti-ai adus si tu contributia a ajuns intr-un punct din care deja se intrevede succesul! Nu uita ca nu ai fi ajuns aici fara cei din jurul tau, ca atare cel mai motivant lucru e sa va apreciati deschis unii pe altii, sa va recunoasteti fiecare rolul in acest demers care, iata, se apropie de nivelul sperat de toata lumea. Si tu esti apreciat pentru ceea ce ai realizat alaturi de ceilalti, ca atare nu uita sa fii si tu amabil, generos in cuvinte de lauda, pentru ca ele sunt recompensa care va incanta pe toti in parte si va imping mai departe.

CAPRICORN

O portita de iesire apare de unde nici nu te astepti, semn ca norocul este prin preajma si te poti folosi de el intr-o situatie in care te simti blocat. Din senin, te trezesti cu o salvare spectaculoasa si ai motive sa fii fericit, pentru ca treci, practic, prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a gasi solutia ideala. Dar depinde totusi de atitudinea ta, pentru ca nu vei vedea solutia daca esti ingrijorat, bosumflat, si il iei pe nu in brate la orice. Fii atent la oportunitati pentru ca ele apar exact pentru tine, daca stii sa profiti de auspiciile norocoase ale zilei.

VĂRSĂTOR

Ai tot sperat ca un anumit moment de care iti era teama sa se amane sau sa nu mai aiba loc deloc, dar iata ca asteptarea ta a luat sfarsit si dai piept direct cu evenimentul cel mare. Desi l-ai asteptat atat de mult, iata ca nu iese conform sperantelor tale si lucrurile par sa se dea un pic peste cap, semn ca planurile de acasa nu sunt intotdeauna ca cele din targ. Pregateste-te pentru o surpriza de proportii care te obliga sa schimbi macazul din mers, noroc ca ai totusi un plan de rezerva, astfel incat sa recuperezi totusi ceva din tot ce ai construit pana aici si sa nu pierzi totul.

PEȘTI

Ai mereu de invatat din experientele nefaste, deci nu trebuie sa aluneci spre pesimism sau spre severe procese de constiinta doar pentru ca nu ti-a iesit un plan in care ai investit energie. Asculta de la cei care au trecut prin situatii similare pentru a auzi cum s-au descurcat ei in momentele critice si urmandu-le exemplul. Ai noroc sa primesti un sfat bun de la cineva care a facut aceeasi greseala in trecut si a depasit cu brio momentul, ca atare poti face ce-ti spune ca sa nu duci prea departe o situatie neplacuta. O poti evita ascultandu-l cu luare aminte!

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel