HOROSCOP, vineri, 8 decembrie 2017

Berbec

Ai grija cum te comporti azi in preajma unor persoane foarte sensibile, pentru ca atitudinea ta mai directa, mai categorica, poate si mai severa, s-ar putea sa lase urme adanci asupra unui suflet fragil.

Fii atent cum vorbesti copilului tau, partenerului de suflet, parintilor, sau, daca e vorba de o discutie cu oameni necunoscuti, ai grija cum te adresezi unor persoane cu probleme vizibile (bolnavi, singuri, saraci etc), pentru ca vorbele tale ar putea fi suna cam dur pentru ei.

Imbraca orice replica intr-o nota mai amiabila, mai politicoasa, pentru ca ar fi pacat sa ranesti pe cineva care nu intelege stilul tau mai direct de a vorbi. Impulsivitatea in comunicare taie si risti sa generezi suferinte si mai mari in inima cuiva vulnerabil.

Taur 

Trebuie sa iei la bani marunti orice afacere in care sunt implicate sume mari, documente oficiale, acte importante, pentru ca exista riscul de a trece cu vederea o cifra de la care se poate declansa mai apoi o serie intreaga de probleme.

O neglijenta minora, cum ar fi o virgula pusa gresit sau lipsa unui zero in coada unui numar pot fi erori banale la prima vedere, dar ale caror efecte se vor dovedi a fi mult mai grave. Verifica legalitatea tuturor tranzactiilor pe care le inchei azi, citeste clauzele contractuale cu atentie, pentru ca aici se pot infiltra erori periculoase.

Gemeni 

Azi ceva iti ia ochii, ceva ce straluceste ca un cristal multifatetat in soare si elibereaza o paleta incredibila de culori si lumini. Cu cat te apropii mai mult, cu atat atractia ta fata de acel lucru creste, deci continua sa afli despre ce e vorba.

Poate e o persoana ce te atrage ca un magnet, poate e un domeniu nou spre care ai chemare, poate e un loc in care vrei sa ajungi neaparat si-l priesti ca pe cel mai minunat loc de pe pamant, deci exista un punct central de interes care te atrage intruna! Ceva atat de interesant incat nu-i poti rezista, te cheama din ce in ce mai tare!

Rac 

Daca nu poti calatori efectiv in alte locuri, mintea ta e libera sa ajunga unde vrea si poti calatori pe calea gandului. Ajungi in spatii minunate, in locuri prin care doar visul poate ajunge, deci lasa-ti mintea in voie sa colinde pe unde vrea.

Elibereaz-o de orice frontiere, pentru ca numai aceasta libertate totala te va ajuta sa gasesti directii, idei, solutii dintre cele mai interesante, pe care merita sa le aplici imediat. Studiul, lectura, filmele, internetul, toate te pot ajuta sa umbli prin locuri in care nici nu crezi ca poti ajunge vreodata si te incarci cu sentimente, emotii si cunostinte care te incanta. Daca mintea ta vrea, azi ajungi si pe Luna!

Leu

Ti-ai propus de multa vreme sa-ti schimbi regimul de viata, sa te apuci de sport, sa ai o viata mai activa dar ai tot gasit scuze sa amani momentul. Nu mai poti amana, ia taurul de coarne si fa un prim pas spre un viata mai activa.

Lupta impotriva lenii, a sedentarismului, a monotoniei casnice, deci ce-ar fi sa tragi o fuga la sala sau sa faci cateva miscari chiar la tine acasa. Stii si tu cu efecte minunate are activitatea fizica de orice fel ar fi, pentru ca te vei simti revigorat chiar si daca speli geamurile sau aspiri prin toata casa. Tot un sport sunt si acestea! Corpul tau are nevoie de acest consum de energie, dar cel mai greu e momentul cand invingi comoditatea.

Fecioară

Esti obosit si desi ai dori si tu o zi de odihna, nu prea ai parte de asa ceva. Ai o multime de treburi de rezolvat, fie ca sunt de natura profesionala, fie de natura casnica, dar cum nu le poti amana, trebuie sa te ocupi de ele cu prioritate.

Unele sunt sarcini restante, ramase chiar de lunile trecute, pe care le-ai tot amanat, dar acum a venit si vremea lor, ca sa le stergi definitiv de pe lista de datorii mai vechi. Te vei simti mult mai bine dupa ce te vei elibera de ele.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel