Horoscop, vineri, 6 decembrie 2019

Săgetător
Săgetător

Horoscop. Partenerul Balanțelor vrea  o bucată mai mare din timpul acestora, membrii familiei comentează că nu le mai pasă de ei ca altadată. 

Berbec

Persoanele apropiate nu te mai înțeleg deloc. Îți schimb des preferințele și le încurci. Ce-i drept, nici tu nu mai știi ce vrei sau ce ai nevoie.

Taur

Îți faci o listă cu toate cadourile pe care trebuie să le cumperi de sărbători. Ai vrea să nu mai exagerezi cu cheltuielile în acest an, dar nu te vei putea abține.

Gemeni

Te-ai săturat să fii suspicios pe toată lumea. Ai obosit și chiar nu ai nimic de câștigat. Dar asta nu înseamnă că trebuie să ai încredere totală în ceilalți.

Rac

E greu să ai răbdare când te urmărește o stare de nervozitate pe durata întregii zile. Pe lângă asta, te vei lovi de multe persoane autoritare și furioase.

Leu

Vrei să împaci pe toată lumea și ajungi repede la concluzia că este cea mai mare greșeală. Recomandabil este să oferi mai multă atenție semnalelor îngrijorătoare ale corpului.

Fecioară

Muncești mult și fără rost. Dacă vei lua o pauză mică în care să îți limpezești gândurile, vei reuși să fii încrezător și să ai rezultate mai bune.

Balanță

Partenerul vrea o bucată mai mare din timpul tău, membrii familiei comentează că nu îți mai pasă de ei ca altadată. Iar tu vrei doar să fii lăsat în pace.

Scorpion

Unii colegi nu sunt de acord cu tine deloc și îți pun bețe în roate. Prevăzător cum ești, reușești să depăsești momentele critice, dar vei rămâne dezamăgit.

Săgetător

Nici nu te trezești bine dimineața că vrei înapoi în pat. Productivitatea ta va fi scăzută și nici nu vei fi dornic să schimbi deloc situația.

Capricorn

I-ai făcut o serie de promisiuni persoanei iubite și acum trebuie să te ții de cuvânt. Va fi foarte greu pentru că ești implicat în multe proiecte la serviciu.

Vărsător

Șeful devine insuportabil și nu îți dai seama ce s-a întâmplat cu el. Cert este că trebuie să faci o schimbare, nu poți sta în stresul acesta continuu.

Pești

Vrei să faci o surpriză unei persoane care te-a ajutat într-un moment greu și nu te uiți deloc la costuri. O plimbare în natură te va echilibra pe plan emoțional.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel