Horoscop, vineri, 3 ianuarie 2020

Astrele Scorpionilor îi recomandă să se abțină de la cheltuieli foarte mari astăzi
Astrele Scorpionilor îi recomandă să se abțină de la cheltuieli foarte mari astăzi

Horoscop.  Marte părăsește semnul Scorpionului și întră în Săgetător. Cu toții vom simți o infuzie de energie. 

Berbec

Ai multe inițiative și energie să le pui în practică. O persoană mai matură va pune la îndoială toate reușitele tale. Nu trebuie să îți pierzi încrederea.

Taur

Te lovești de multiple și mici nereușite. De parcă ai fi ghinionist, însă nu este cazul. Pur și simplu faci alegerile greșite și renunți greu la ele. 

Gemeni

Un prieten de dezamăgește și alții consideră că tu ești cel exagerat. Porți discuții de lămurire cu ei fără niciun rezultat concret.

Rac

Partenerul nu este de acord cu nicio idee de-a ta și te frustrează enorm. Din păcate, nici el nu are alte propuneri mai strălucite. 

Leu

Este o zi foarte bună pentru socializare, ieșit în oraș sau discutat cu oamenii apropiați. Nu face greșeala să faci ore suplimentare la serviciu. 

Fecioară

Nu îți ies socotelile din punct de vedere financiar. Te trezești cu găuri în buget și nu îți dai seama de unde provin. 

Balanță

Părinții vor ceva de la tine, partenerul are și el cerințe, dar nimeni nu ține cont de ce vrei tu. Vei fi ca o oală sub presiune. 

Scorpion

Astrele îți recomandă să te abții de la cheltuieli foarte mari astăzi. Ai nevoie doar de cele necesare, nu să arunci banii pe produse inutile.

Săgetător

Marte îți va oferi energie cât pentru zece. Dacă ultimele două luni te-au sleit, de astăzi vei fi mult mai activ și curajos. 

Capricorn

Sărbătorile te-au obosit și vrei să te retragi măcar o zi să te relaxezi, să dormi mai mult și să meditezi mai bine la obiectivele tale. 

Vărsător

Prietenii tăi îți fac cunoștință cu o persoană interesantă și plină de entuziasm. Inițial, te va obosi, dar pe urmă vei începe să o placi. 

Pești

Începând de astăzi, timp de o lună, pot apărea conflicte la locul de muncă, dar și foarte multe oportunități de creștere. Depinde doar de tine cum le vei vedea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel