Horoscop, vineri, 29 martie, 2019

Horoscop. Berbecii au o  zi liniştită pentru berbeci, atât timp cât nu îşi bagă nasul unde nu le fierbe oala. Nativii din Rac şi-au cerut ieri iertare pentru greşeile făcute, aşa că astăzi pot dormi liniştiţi.

Berbec

O zi liniştită pentru berbeci, atât timp cât nu îşi bagă nasul unde nu le fierbe oala... Mai exact, staţi departe de conflicte ori de situaţiile tensionate care pot apărea la serviciu. Cel mai bine ar fi să vă rezolvaţi sarcinile singuri, fără să cereţi ajutor dacă nu este neapărat nevoie. S-ar putea ca un anumit coleg să vă trădeze încrederea şi să vă saboteze munca, motiv pentru care staţi cu ochii în patru şi sub nicio formă nu leneviţi. Trebuie să fiţi pregătiţi pentru orice obstacol.

Taur

Nativii Taur au de înfruntat o situaţie de care au tto fugit în ultima vreme. S-ar putea să fie vorba despre un conflict mai vechi pornit cu persoana iubită, despre care nu aţi discutat la timp. Motive s-au adunat, supărări la fel şi evident, la un momentdat, partenerul/partenera a izbucnit. Indicat ar fi să vă calmaţi, să vă puneţi în ordine gândurile şi să discutaţi cu calm, răbdare şi înţelegere. Lucrurile se vor rezolva.

Gemeni

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal trec printr-o perioadă uşor stresantă, obositoare şi poate au nevoie de o pauză. Dacă nu vă simţiţi bine, dacă nu mai daţi randament şi gândurile vis e îndreaptă în alte părţi, atunci e clar: aveţi nevoie de o vacanţă! Luaţi-vă concediu, plecaţi singuri, cu prietenii ori cu familia undeva, la munte, la mare, ori chiar în străinătate. Este important să vă destindeţi, să vă încărcaţi bateriile şi să scăpaţi de oboseala care vă poate afecta dacă nu acţionaţi.

Rac

Nativii Rac şi-au cerut ieri iertare pentru greşeile făcute, aşa că astăzi pot dormi liniştiţi. O zi istovitoare la muncă, probabil multe proiecte ori sarcini de rezolvat, ce ziceţi de o plimbare spre seară, alături de persoana iubită? Ar fi un moment oportun pentru a vă relaxa, pentru a vă destinde şi, de ce nu, pentru a vă pune ordine în gânduri pentru planificarea unor activităţi de viitor. O vacanţă, o nouă afacere sau un drum complet diferit ca până acum.

Leu

Pentru Lei, această zi promite să treacă ușor. Norocul va susțină fiecare aproape toate ideile dvs., planificatepentru astăzi. Singurul lucru care vă poate întuneca triumful este invidia cuiva apropiat vouă. Seara, ar trebui să vă gândiți cum să vă protejați de prietenii falși. Poate că cea mai bună opțiune este să reduci comunicarea la două sau trei dintre contactele cele mai apropiate. De asemenea, vă recomandăm să monitorizați îndeaproape dieta.

Fecioară

Fecioara este foarte puțin probabil să reușească în scopurile planificate pentru ziua de azi. Există riscul ca prietenii, circumstanțele nefavorabile sau indispoziția să intervină în mod activ astăzi. Indispoziția ta va necesita multă atenție. Dacă simțiți un simptom de gripă neplăcut, contactați imediat un specialist medical. De asemenea, nu vă recomandăm să abuzați de alimente grase, dulciuri sau cele cu multe calorii.

Citeste mai multe pe romania tv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel