Horoscop, vineri, 28 februarie 2020

Horoscop. Scorpionii sunt prea atenți la aspectele pragmatice din orice situație care le este prezentată astăzi.

Berbec

Ești prea atent la aspectele pragmatice din orice situație care îți este prezentată astăzi. Astfel, este posibil să ratezi detalii importante.

Taur

Este una dintre acele zile în care primești sprijin de la toată lumea și ajungi în situația în care nu știi ce și pe cine să alegi.

Gemeni

Toți se mișcă prea lent pentru gusturile tale. Ai vrea ca lucrurile să fie făcute pe repede înainte astfel încât să începi altele noi.

Rac

Ceri susținerea persoanelor dragi în elaborarea unor planuri de petrecere a timpului liber. Ai câteva idei, dar nu este suficient.

Leu

Când toți se pregătesc de week-end, tu ai pretenția să îți acorde atenție și să se implice în proiectele tale. Ești prea autoritar astăzi.

Fecioară

Ți se cere să fii mai atent la documentele pe care te pun șefii să le semnezi. S-au strecurat erori și dacă nu ești vigilent, vei avea de pierdut.

Balanță

Colegii se distrează pe seama unor greșeli de-ale tale și nu știi cum să îi oprești. Ești mai sensibil astăzi, din această cauză te influențează glumele lor.

Scorpion

Partenerul una zice și alta face. Nu ar fi o problemă, însă aveați niște planuri deja stabilite de ceva vreme și acum trebuie să le anulezi.

Săgetător

Nu te grăbești să pleci repede de la serviciu deoarece știi că și acasă te așteaptă multă treabă. Și dacă ieși în oraș, vei sta foarte stresat.

Capricorn

Termini treaba la serviciu în timp util, reușești să îți rezolvi și din îndatoririle casnice și îți mai rămâne timp și pentru distracție.

Vărsător

Cu greu te trezești dimineața. Parcă ai căra niște bolovani în spate, totul ți se va părea prea solicitant. Apropiații se vor plânge de lenea ta.

Pești

Prietenii vin cu o serie de idei de petrecere a timpului liber, dar multe dintre ele presupun cheltuieli exagerate. Nu te grăbi să le răspunzi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel