Horoscop, vineri, 27 iulie 2018

Zodii
Zodii

Horoscop

Horoscop, 27 iulie 2018,  Balanță

Stai şi cântăreşti o situaţie cu mai multe direcţii de interpretare, dar nu te grăbeşti să extragi concluzia.

Aştepţi să apară toate detaliile necesare pentru a înţelege exact situaţia, deci tergiversează şi tu cumva lucrurile până când eşti convins că ai aflat toate aspectele, şi pro, şi contra.

Decizia pe care o vei lua la final va fi în totală cunoştinţă de cauză, după ce ai analizat situaţia pe toate feţele.

Ai încredere în raţionamentele tale, în modul în care analizezi situaţia, pentru că vei înţelege exact cum stau lucrurile pentru a-ţi spune ultimul cuvânt cu luciditate şi maturitate. Nu te juca, nu te grăbi, nu glumi cu deciziile tale!

Horoscop, 27 iulie 2018, Scorpion

Dacă nu stai şi aştepţi să se rezolve problema de la sine, ai face mari paşi înainte spre scopul tău cel mare. Apucă-te de treabă, pune mâna pe unelte şi construieşte singur ceea ce vrei să obţii, pentru că nu vine nimeni să facă asta în locul tău.

Spiritul de iniţiativă, energia investită, curajul de a da startul acum şi de a trece la fapte îţi vor fi recompensate cu o evoluţie rapidă şi bună spre ceea ce visezi.

Toate evoluează foarte bine datorită acestor resurse de energie pozitivă pe care le canalizezi prioritar spre scopul tău, ca atare nu lăsa vremea să treacă: fă ceva în interesul tău!

Horoscop, 27 iulie 2018, Săgetător

Dacă vezi că nimic nu mai înaintează urmând propriile tale idei, ar fi bine să ceri ajutor de la alţii. Ai putea întâlni azi pe cineva care se va dovedi a fi cel mai eficient ghid pentru tine, în situaţia de faţă, ca atare nu te crampona doar de propriile principii.

Sunt momente când a apela la alţii şi, mai ales, a respecta părerile lor, e salvator, aşa cum se va întâmpla şi astăzi.

Lasă încăpăţânarea la o parte şi orgoliul că te descurci şi singur şi ascultă ce spune celălalt.

Fie că-i ceri tu direct sfatul sau ţi-l oferă printr-un concurs de împrejurări favorabil ţie, vei vedea ce folositoare e intervenţia sa!

Horoscop, 27 iulie 2018, Capricorn

Suferi în sinea ta pentru o dezamăgire de care nu te poţi încă detaşa, deşi nu mai are nicio importanţă în prezent.

Nu e genul tău să te tot refugiezi în trecut, în amintiri, în fostele tale experienţe negative, ca atare numai de tine depinde să închizi acel capitol de odinioară odată pentru totdeauna şi să te concentrezi numai asupra prezentului.

Ce a fost a fost, nu merită să tot scormoneşti prin sipetul cu amintiri după cine ştie ce lecţii trecute, pentru că ceea ce se petrece acum în viaţa ta are deja la bază lecţiile deja înţelese atunci.

Din toate înveţi, deci şi acestea probleme de demult şi-au lăsat amprenta asupra omului care eşti acum.

Horoscop, 27 iulie 2018, Vărsător

Eliberează-te de acele amintiri pe care le tot cari după tine fără rost. Revino cu picioarele pe pământ, concentrat la ce se petrece acum în jurul tău.

Energia pozitivă ţi-o extragi din prezent, nu din trecut, ca atare nu te mai întoarce iar şi iar în vremuri care s-au dus de mult.

Ţi-ai învăţat lecţiile de atunci, şi se petrec lucruri mult mai interesante chiar acum în viaţa ta care merită mai multă atenţie.

Singurul lucru bun pe care îl poate oferi trecutul, în acest moment, e că, după luni de aşteptare, când credeai că nimic nu se mai poate schimba în bine, finalmente poţi răsufla şi tu uşurat că ce a fost s-a terminat.

Prezentul contează!

Horoscop, 27 iulie 2018, Pești

Nu sta să tot treci în revistă ce nu ai în acest moment, ci lasă-te dus de cursul firesc al vieţii către ceea ce vei primi de acum înainte.

Dacă nu ai curaj să ceri de la viaţă ceea ce nu deţii, dacă ceea ce ai primit nu te satisface, e clar că nu vei fi mulţumit niciodată, ca atare e bine să fii mai recunoscător pentru ceea ce ai obţinut deja, chiar dacă nu e la nivelul maxim sperat.

Aşteaptă, mergi înainte şi luptă până ce şi aceste goluri vor fi umplute, fără să te cramponezi de lipsurile trecătoare. Sigur vei obţine tot ce vrei, dar pentru asta trebuie să ai o atitudine optimistă şi pozitivă asupra vieţii.

Nu ai nimic, zici? Nu-i adevărat: ai multe şi vor mai veni şi altele, dar nu acum, pe loc!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel