HOROSCOP, vineri, 27 aprilie, 2018

Balanță

Nu te lasa pacalit de senzatiile trupului, pentru ca ceea ce simti tu acum nu e iubire. E magnetism, e atractie, e ceva ce nu tine de inima, si te-ai putea insela amarnic daca te-ai lasa condus de aceste senzatii.

Nu e ceva legat de inima, nu e atat de pur pe cat ai dori si, mai devreme sau mai tarziu, te-ai putea trezi dintr-un vis neplacut, dandu-ti seama cat de mult te-ai inselat.

Ramai surd la cei care iti fac azi declaratii de dragoste pasionale, pentru ca nu e iubire ceea ce auzi, ci interesele lor pot fi mult mai urate decat par la prima vedere. Stai departe de ispitele periculoase!

Scorpion

Stresul pregatirilor unor evenimente carora le acorzi maxima importanta creste si intri cumva in panica. Fie ca pregatesti o petrecere sau, si mai si, chiar o nunta, fie ca te preocupa bunul mers al unor actiuni de la care multa lume are pretentii mari, tu te implici trup si suflet, constient ca succesul acestora depinde enorm de participarea ta.

Detii toate resursele sa pregatesti un program perfect, un meniu de milioane, un antren pe placul tuturor, pentru ca tu esti organizatorul principal. Nu e usor, dar ti-ai asumat acest rol de gazda si te vei descurca de minune, cu pretul extenuarii tale fizice si mentale. Dar merita eforturile!

Săgetător

A fi darnic nu inseamna a oferi lucruri concrete sau materiale, ci ajunge chiar si un gand bun transmis cuiva, la nevoie.

Acolo, in mintea ta exista o idee salvatoare, un sfat sau o solutie geniala care poate scoate pe cineva drag din impas, deci pune-ti mintea la contributie si gaseste cuvintele cele mai potrivite pentru situatia de fata.

Cand vei vedea cum i se lumineaza fata si zambetul ii revine pe chip, iti vei da seama cat de pretios a fost darul tau pentru el, semn ca ai jucat un rol major in depasirea unui mare hop. Direct implicat, lui nu-i venea asemenea idee, deci tu esti azi sursa unei solutii inteligente. Spune-i ce gandesti!

Capricorn 

Faci parte dintr-un colectiv mai larg in care fiecare are impresia ca poate juca rolul de lider, dar nu e chiar asa. Cand se aduna la un loc atatea minti luminate, e clar ca iese si cu dispute de suprematie, cu lupte de orgolii, pentru ca nimeni nu-si accepta usor pozitia de subaltern.

Dar tu o faci cu bucurie, pentru ca nu te simti in stare sa preiei pe umerii tai decizii, responsabilitati, solutii atat de dificile care se cer azi.

Ii lasi pe altii sa ti-o ia inainte, pentru ca sunt mai potriviti! Nu te retragi din comoditate, ci pentru ca recunosti ca nu detii toate informatiile pentru a prelua controlul acestei actiuni colective.

Vărsător

Lumea si asa te priveste uneori ca si cum ai fi de pe alta planeta, pentru ca esti mai diferit, mai original, mai special din multe puncte de vedere.

Dar nu trebuie sa renunti la viele tale inalte doar pentru a le fi lor pe plac. Fii tu asa cum esti, mergi pe drumul tau, chiar daca pare complet paralel fata de al multora din jurul tau. Tu esti cu un pas inaintea tuturor si e normal sa vezi lucrurile dintr-o alta perspectiva.

Esti mai evoluat din multe puncte de vedere, mental spiritual, emotional, si n-are rost sa renunti la stacheta ta foarte ridicata doar pentru a fi in rand cu restul lumii. N-au decat sa te urmeze ei pe tine acolo, sus!

Pești 

Primesti un sfat matur care merita ascultat si urmat ca atare, deci nu te incapatana sa faci totul doar dupa propriile decizii.

Ai in fata ta o persoana cu mai multa experienta care stie ce spune si practic iti ofera un sfat pe gratis, care e deja verificat si ajunge doar sa fie pus in practica.

Sfatul primit poate avea o multime de utilitati, dar prima dintre ele pare sa fie starea ta de sanatate, ca atare merita sa tii cont de ce-ti spune.

Poate fi vorba de un medic sau un terapeut care iti transmite ce sa faci pentru vindecare sau o stare mai buna a organismului.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel