Horoscop, vineri, 23 noiembrie, 2018

Horoscop. Săgetătorii trebuie sa pună serios umarul la materializarea unui mare vis, pentru ca aceștia  dețin toate resursele unui succes deplin in acest sens.  Scorpionii nu ar trebui să consume tot entuziasmul de inceput in prima etapa a unui proiect, pentru ca s-ar putea sa-l mai piardă cand vor incepe sa apara si piedicile.

Balanță, Horoscop 23 noiembrie, 2018

Schimbarile apar peste noapte in planurile tale, de aceea trebuie sa dai dovada de flexibilitate ca sa poti schimba imediat macazul spre altceva.

Daca o tii pe a ta si nu reusesti sa te adaptezi la noile conditii, ai putea rata o ocazie interesanta de aceea trebuie sa fii pe faza si sa nu respingi alternativele. Daca prima varianta nu iese conform planurilor, nu-i nimic, ai altceva la dispozitie care poate avea efecte mai bune.

Mai greu e cu atitudinea ta rigida, pentru ca nu-ti plac schimbarile bruste. Ai nevoie de timp de gandire inainte de a schimba directia, dar... nu prea e timp!

Scorpion, Horoscop, 23 noiembrie, 2018

Nu consuma tot entuziasmul de inceput in prima etapa a unui proiect, pentru ca s-ar putea sa-l mai pierzi cand vor incepe sa apara si piedicile.

Porneste in noua actiune echilibrat, rezervat, gestionandu-ti corect fortele. Nici sa risti totul pe-o carte, dar nici sa stai pasiv in expectativa, asteptand sa vezi ce fac altii, nu e corect, ci e nevoie de o implicare rationala, dand exact atat cat trebuie la momentul potrivit.

Cu prudenta de rigoare, cu o analiza limpede a investitiei care depinde de tine, vei ajunge la rezultate de care vei fi mandru, dar nu pretinde roade iesite din comun din prima!

Săgetător, Horoscop, 23 noiembrie, 2018

Trebuie sa pui serios umarul la materializarea unui mare vis, pentru ca detii toate resursele unui succes deplin in acest sens.

Astepti mult si de la ceilalti care joaca un rol in atingerea acestui tel, dar cea mai mare parte a eforturilor tine de tine! Nu pretinde doar de la ceilalti implicare, energie si pasiune, ci ai putea sa-i mobilizezi tu mai bine pentru a contribui cu totii cu ceea ce tine de fiecare.

Tu le poti stimula dorinta de a ajunge la acel scop, iar ei vor face tot ce le sta in putinta. In fond, fiecare are ceva de castigat de pe urma acestui proiect colectiv, deci... la treaba!

Capricorn, Horoscop, 23 noiembrie, 2018

Un mic dracusor te imboldeste sa spui lucruri care nu te caracterizeaza si pe care s-ar putea sa le regreti mai tarziu. Rezista acestei ispite negative, pentru ca nu e genul tau sa fii rautacios sau sa arunci vorbe grele in spatele altora, fara sa le merite.

Poti descoperi efectele nefaste ale interventiei unui inamic asupra ta si, in loc sa ierti si sa tolerezi, asa cum faci de obicei, esti gata sa intorci armele. Poate vei avea castig de cauza, in cele din urma, pentru ca te prinde intr-un moment agresiv in care iti canalizezi toata energia spre un singur scop: razbunarea.

Vărsător, Horoscop, 23 noiembrie, 2018

Trezeste-te un pic din visul in care te-ai retras de buna voie, ca sa nu traiesti intr-o minunata iluzie. Apar suficiente aspecte care iti atrag atentia unde e realitate si unde e visare.

Da, e bine sa visezi uneori, dar de data aceasta esti impins intr-o directie care nu se transforma in realitate. E o himera, e o Fata Morgana care te atrage ca un magnet dar cu cat te apropii mai mult, ea se indeparteaza si mai tare.

Poti transforma iluzia in imaginatie, pentru a gasi solutii sa iti indeplinesti visul, dar nu mai fugi asa, la nesfarsit, dupa ceva ce tot ca o ceata ramane la orizont, fara sa o atingi vreodata. Revino cu picioarele pe pamant si incepe sa cladesti singur ceea ce se naste in mintea ta. Teorie stii multa, dar practica e cheia!

Pești, Horoscop, 23 noiembrie, 2018

Incearca sa nu cheltuiesti azi nici un ban, pentru ca si cea mai mica investitie (nu neaparat necesara) poate dezechilibra bugetul si asa subred. Resimti chiar un blocaj financiar, pentru ca ar putea aparea sansa unei afaceri sau a unei achizitii tentante, dar cand numeri cati bani ai in portofel, rezultatul te cam dezarmeaza.

Rezista ispitelor financiare, pentru ca nu stai tocmai bine cu banii acum si ti-ai putea crea singur probleme! Tine banii la saltea macar azi, pentru ca iti vei multumi singur mai tarziu ca ai fost precaut si ti-ai infranat dorintele.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel