Horoscop, vineri, 19 octombrie, 2018

Horoscop
Horoscop

Horoscop. Finalul la care au ajuns Scorpionii  nu îi  bucură deloc, pentru că nu este rezultatul pe care l-au visat. Nativii din Balanță degajă o energie pozitivă debordantă pe care multă lume o apreciază, deci să nu se mire că, dintr-o dată, sunt mult mai căutați şi mai solicitați de prieteni.

Horoscop, 19 octombrie 2018, BALANȚĂ

Unii chiar îţi pot face declaraţii de dragoste sau de prietenie la care nici nu te aştepţi, dar responsabil pentru această popularitate neaşteptată este entuziasmul tău molipsitor pe care îl pui în valoare pe oriunde ai trece.

Tu spui că se poate orice şi-i convingi şi pe alţii să ţi se alăture, iar motorul principal al fiecărei acţiuni eşti tu.

Horoscop, 19 octombrie 2018, SCORPION

Finalul la care ai ajuns nu te bucură deloc, pentru că nu este rezultatul pe care l-ai visat. În loc să stai şi să cauţi unde ai greşit şi ce se mai poate salva, te laşi influenţat de anturajul nefast şi aluneci încet spre depresie.

Luptă cu această stare, poate mai ai ceva de făcut la proiectul împotmolit, dar, dacă te laşi copleşit de supărarea generală care pluteşte în jur, fii sigur că va fi un eşec categoric.

Totul depinde de capacitatea ta de a respinge influenţele negative din jur, deoarece azi ai ghinionul de a atrage alături de tine oameni şi mai trişti, şi mai pesimişti, şi mai împovăraţi de probleme decât tine şi care te pot trage în jos după ei.

Horoscop, 19 octombrie 2018, SĂGETĂTOR

Primeşti un stimulent excelent care te impulsionează să faci paşi mari spre scopul pe care ţi l-ai propus. Eşti în faţa unui sens interesant, dar nu ai curaj să-i dai startul fără o motivaţie.

Aceasta poate veni azi în cea mai atrăgătoare formă şi te obligă să porneşti la drum, convins că la final te aşteaptă rezultate dintre cele mai minunate! Nu sta pe loc, nu aştepta să facă altul în locul tău, pentru că iniţiativa combinată cu dorinţa de schimbare pot genera un succes de toată frumuseţea ce va sta la baza altor reuşite viitoare. Acum e momentul!

Horoscop, 19 octombrie 2018, CAPRICORN

Nu alimenta o fericire falsă care nu te va duce acolo unde speri. Te amăgeşti singur şi umfli un balon de săpun care într-o zi se va sparge şi rişti să te trezeşti la realitate cam brusc.

Posibil să fii indus în eroare de un fals prieten care te împinge într-o direcţie periculoasă pentru tine, creându-ţi iluzii. Urmăreşte el ceva, pentru că anume te trimite pe căi lăturalnice, alimentându-ţi un vis frumos, ca atare fii prudent dacă vezi că cineva insistă să mergi pe o anumită cale.

Chiar dacă acum, pe moment, pare atractivă, peste o vreme vei începe să-i descoperi şi defectele, deci mai bine te trezeşti acum!

Horoscop, 19 octombrie 2018, VĂRSĂTOR

Întâlnirea de astăzi aduce lumină în viaţa ta, de parcă ai cunoaşte exact persoana de care aveai nevoie pentru a rezolva o problemă. Mesajul transmis de cel care îţi iese astăzi în cale se va dovedi a fi salvator, ca atare fii deschis spre toate persoanele cu care ai ocazia să discuţi.

Printre ele se află un potenţial prieten sau o posibilă iubire, dar numai de tine depinde cum profiţi de ocazia care se iveşte. Culmea, nu e unică, ai atât de mult noroc încât, dacă nu profiţi azi de şansă, ţi se va mai arată şi a doua oară, dar, dacă eşti deja la a doua încercare, trebuie să pui acum, repede, mâna pe şansă!

Horoscop, 19 octombrie 2018, PEȘTI

Acasă, totul evoluează foarte bine pentru că reuşeşti să aduni în jurul tău şi pe ceilalţi membri ai familiei pentru un plan comun interesant.

Tu eşti capul acestei acţiuni, ceilalţi doar îşi vor aduce contribuţia cu ceea ce pot şi ştiu să facă mai bine, dar îi motivează susţinerea ta, capacitatea ta de a-i stimula şi de a le canaliza energiile într-un sens pozitiv.

Staţi de vorbă şi discutaţi cu aplomb de noile voastre proiecte, dar parcă toţi aşteaptă de la tine o cale. Oferă-le-o pentru că eşti persoana cea mai potrivită în rolul de lider!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel