HOROSCOP, vineri, 15 septembrie 2017

Berbec

Discutia cu o persoana mai matura are efecte contradictorii asupra ta. Pe de o parte, te stimuleaza sa-ti pui mintea la contributie si sa faci planuri marete de perspectiva, dar, pe de alta parte, iti taie un pic elanul, pentru ca iti atrage permanent atentia ca ceea ce visezi nu se ridica peste noapte, ci in timp indelungat si cu imense eforturi. Merita sa visezi ca totul e posibil si ca vei ajunge acolo candva, dar trebuie sa fii permanent constient cat de mult ti se cere ca sa-ti indeplinesti visul pe care celalalt ti-l alimenteaza cu argumente puternice.

Taur

A venit momentul unei decizii majore pe care o tot amani de ceva vreme pentru ca nu te simteai pregatit sa spui ultimul cuvant. Ai mai meditat, te-ai gandit, ai adunat informatii si acum consideri ca detii toate detaliile necesare unei alegeri intelepte. Nu vrei sa fii influentat de nimeni, dar oricat ai dori sa iei singur decizia, nu poti ramane surd la influentele din afara. Se vehiculeaza suficiente pareri contrarii in jurul tau, deci si aici trebuie sa depui un efort de atentie: de a discerne corect intre ce e bine si ce e rau, de ce te poti folosi in alegerea ta si ce nu te ajuta la nimic.

Gemeni

Visele tale cele mai frumoase sunt legate de viata de familie, de relatia ta cu oamenii pe care-i indragesti cel mai mult. Cand discuti cu ei despre ceea ce vrei de la perioada care vine, descoperi ca si ei au aceleasi asteptari, deci va puteti combina fortele pentru a ajunge la acelasi rezultat care sa va satisfaca pe toti deopotriva. Esti un visator, asa e, dar incurajarile care vin de la cei dragi te fac sa tintesti si mai sus, sa speri si mai mult de la ziua de maine, tocmai pentru ca stii ca te vor sprijini si ei.

Rac

Stai si chibzuieste cu calm situatia in care te afli, pentru ca de deciziile pe care le iei acum depinde soarta unei actiuni de lunga durata. Ca si cum ai fi in fata unei alegeri dificile, iti dai seama de gravitatea momentului, tocmai de aceea nu trebuie sa alegi repede, la primul impuls, ci analizand totul cu rabdare pe toate partile. In fond, nu te grabeste nimeni sa-ti exprimi ultimul cuvant, ca atare ia-ti timpul necesar unei analize la rece, punand in balanta toate argumentele pro sau contra pe care le-ai adunat. Abia peste cateva zile vei spune ce ai decis.

Leu

Relatia de iubire nou inceputa inainteaza intr-o directie promitatoare ce te motiveaza sa depui si mai multa pasiune in acest sens. Primesti din partea celui care ti-a furat inima, energie pozitiva, interes de a cladi ceva solid impreuna, sustinere si intelegere, adica valorile potrivite pentru o iubire adevarata si de viitor. Primesti din partea sa anumite semnale care iti ofera garantii certe ca te vei putea baza pe el de acum inainte, ca si el doreste sa mergeti mai departe cu incredere deplina in relatia care prinde contur din ce in ce mai bine.

Fecioara

Stai de vorba cu persoana iubita si puneti tara la cale pentru perioada urmatoare. Aveti amandoi starea potrivita pentru a asculta cu atentie si de a exprima cu mai mult curaj ce aveti fiecare in minte, caci dialogul se desfasoara pe un teren echilibrat, armonios, pasnic, in care amandoi va aflati pe acelasi nivel. Este momentul potrivit pentru a repara unele animozitati mai vechi, probabil atmosfera fiind excelenta pentru a va asculta unul pe altul si cu inima. Pui mare pret pe sfatul si sustinerea partenerului.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel