Horoscop, vineri, 15 martie, 2019

Horoscop. Capricornii pot fi  astăzi  motorul principal al unui proiect de proporţii, la care vor adera şi alţii cu mult entuziasm, iar pentru nativii din Balanță este o zi pe placul acestora, datorită oamenilor cu care interacţionează. 

Balanța

Este o zi pe placul tău datorită oamenilor cu care interacţionezi. Ai şansa de a întâlni persoane care gândesc la fel ca tine şi au acelaşi entuziasm în faţa planurilor de care vrei să te ocupi azi. Fă echipă cu aceştia în tot felul de acţiuni interesante, dinamice, pline de viaţă, pentru că rezultatele ar fi excelente. Prietenia este şi ea în prim plan, atât pentru că tu eşti dispus să oferi sprijin necondiţionat celor la care ţii, cât şi pentru că primeşti din partea celor care te simpatizează numai gesturi frumoase, care îţi confirmă faptul că ai alături de tine oameni potriviţi viselor tale.

Scorpion

Dacă te izolezi singur şi stai departe de lume cu gândul că nimeni nu te place, e numai alegerea ta, dar dacă ai fi mai atent, ai observa că nimeni nu doreşte asta de la tine. Te afli într-un mediu în care nimeni nu poartă de grijă celuilalt, ca atare nimeni n-are absolut nimic nici cu tine, aşa că de ce te retragi în carapacea ta, asumându-ţi vini sau defecte care nu te caracterizează? E un fel de timiditate care te încearcă în preajma unor oameni pe care nu prea ştii cum să-i abordezi, deşi de obicei, tu nu ai asemenea probleme de adaptare, dar azi nu prea găseşti subiecte de discuţie pentru a te integra mai uşor.

Săgetător

Lumea largă este locul tuturor posibilităţilor, ca atare ieşi afară, mergi în spaţii cât mai pestriţe şi mai aglomerate, pentru că de acolo pot apărea azi cele mai interesante veşti. Dai dovadă de o dorinţă cu totul aparte de a socializa, de a colabora, de a te alătura unor grupuri cât mai mari de persoane, acceptând că oamenii sunt diferiţi, dar chiar şi atât de diferiţi cum sunt, pot coopera de minune dacă au un scop comun. Te alături deci de un astfel de grup în care joci şi tu un rol important. 

Capricorn

Tu poţi fi azi motorul principal al unui proiect de proporţii, la care vor adera şi alţii cu mult entuziasm. Totul depinde de cum luaţi startul, de aceea trebuie să fii convingător, energic, apelând la toate argumentele pe care le ai pentru a demonstra şi celor din jur că merită să ţi se alăture. Se vede cât de multă pasiune investeşti în acest proiect şi vei primi şi din partea celorlalţi participanţi suficiente semnale de încredere şi de susţinere, care te vor stimula să mergi mai departe. 

Vărsător

E nevoie de o contribuţie solidă pentru a duce la îndeplinire un mare scop, de aceea trebuie să găseşti o cale de a-i convinge şi pe alţii care au ceva de oferit să ţi se alăture. Dacă îşi unesc mai mulţi forţele în acelaşi sens, rezultatele ar fi dintre cele mai bune. E o mândrie şi un motiv de imensă satisfacţie să descoperi cât de mulţi oameni deosebiţi vin alături de tine, câţi muncesc umăr la umăr, pe cine te poţi baza la nevoie, pentru că roadele bune ale acestei acţiuni colective încep să se vadă. Poţi arăta deja lumii ce a ieşit concret din colaborarea voastră.

Pești

Nu ţine cont de anturajul nepotrivit în care nimereşti azi, pentru că vor încerca să te influenţeze cu tot felul de motive de frică, de suspiciune, de nesiguranţă, deşi tu eşti plin de energie şi gata de orice aventură. Foloseşte-te de acest bagaj imens de bună dispoziţie şi de chef de acţiune pentru a te apuca de ceva important, constructiv, fără să asculţi argumentele nefaste care vin de la cei care îţi ţin companie. 

Citeste mai multe pe jurnalul.antena3.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel