Horoscop, vineri, 15 februarie, 2019

Horoscop. Nativii din Balanță sunt obosiți si aceasta stare de epuizare fizica reduce sensibil randamentul la orice activitate. Capricornii muncesc mult, dar fara prea multa tragere de inima, de parca ai fi chiar ei nesiguri pe rezultatele spre care se indreaptă.

BALANȚĂ

Esti obosit si aceasta stare de epuizare fizica reduce sensibil randamentul la orice activitate. Sa nu te mire ca apar critici, ca ti se reproseaza o oarecare indiferenta sau neimplicare, dar nimeni nu vede de fapt cat de stresat esti. Ti-ai luat prea multe sarcini pe umeri si esti coplesit de gravitatea lor. Invata sa mai refuzi unele misiuni pe care nu le poti duce acum la indeplinire, mai spune si nu la nevoie, pentru ca unul esti si ai si asa destule pe cap. Nu vei gasi cele mai bune solutii si nici proiectele la care iti aduci contributia nu inainteaza prea repede, pentru ca om esti si tu si ai limitele tale fizice.

SCORPION

Te simti bine printre oameni, pentru ca descoperi in jurul tau tot felul de personalitati pe care le simti pe aceeasi lungime de unda. Unii iti pot fi prieteni apropiati, in fata carora iti este usor sa-ti deschizi inima. Altii sunt colegi de nadejde pe care te poti baza in proiectele incepute. Ofera-le si tu ceea ce stii mai bine, ceea ce ai in minte si in suflet, pentru ca si ceilalti au nevoie de companie, la fel ca si tine. Si ei asteapta enorm de la persoana ta, deci dedica-te lor cu incredere, pentru ca veti avea cu totii senzatia unei zile in care v-ati mai imbogatit cu ceva.

SĂGETĂTOR

Stii sa scoti bani si din piatra seaca, incat i-ai putea uimi pe toti cum, dintr-o situatie financiara nu tocmai fericita, ai ajuns dintr-o data la prosperitate. E talentul tau de afacerist la mijloc, flerul tau de a investi in cel mai profitabil sens, deci foloseste-te de acest atu pe care il ai la tine pentru a-ti regla conturile. Atat de mari pot fi diferentele incat de la zero te trezesti la sume cu mai multi de zero... in coada! Pune-ti mintea la contributie, gandeste-te ce mai poti sa vinzi, ce mai poti sa oferi, ce servicii mai poti presta pentru a urca mai repede spre profit. Dar atentie, roata se poate invarti si invers... spre zero absolut, daca sari calul!

CAPRICORN

Muncesti mult, dar fara prea multa tragere de inima, de parca ai fi chiar tu nesigur pe rezultatele spre care te indrepti. Poate nu ai o motivatie clara sa te impinga de la spate, ci faci totul ca pe o povara. Nu ai incotro, trebuie sa iti duci la capat sarcina fara sa comentezi, pentru ca vei primi in final o recompensa. Merita efortul, chiar daca-ti spui ca ai fi avut si altceva mai bun de facut in acest timp, dar daca e obligatoriu, ocupa-te de asta cat mai repede ca sa scapi de o grija. Ceva-ceva tot vei obtine, macar o eliberare de stres si tot e bine!

VĂRSĂTOR

Nu te astepta ca toata lumea sa fie de acord cu modul in care judeci tu unele situatii, mai ales daca au mai multe directii de interpretare. Tu ai o anumita viziune asupra evenimentelor, or cei din jur au mari indoieli cu privire la stilul tau de a aprecia situatia, deci te poti astepta la controverse, dispute sau o atitudine ostila la deciziile luate de tine. Continua sa-ti sustii punctul de vedere cu argumente logice, rationale, impartiale, pentru ca tu intelegi situatia cel mai corect. Intr-o zi isi vor da seama si ceilalti!

PEȘTI

Chiar daca de multe ori preferi sa ramai in banca ta si sa-ti vezi de treaba de unul singur, de data aceasta succesul apare numai daca te integrezi cu succes intr-un grup cu acelasi interes. Toti urmariti acelasi lucru, deci va puteti uni fortele pentru a ajunge acolo unde va doriti. Impreuna munciti si, la urma, tot impreuna veti imparti roadele. Ai norocul de a gasi un grup de persoane care iti seamana, printre care te simti bine, incat comunicarea si cooperarea merg ca pe roate. Adapteaza-te tu lor, nu le cere lor sa se comporte ca tine, pentru ca merita sa li te alaturi!

Citeste mai multe pe romania.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel