Horoscop, vineri, 14 decembrie, 2018

Horoscop
Horoscop

Horoscop. Refuzul care vine azi ca din senin, nativilor din Balanță  le  strică toate planurile pe care și le-ai făcut cu privire la un proiect important. La Scorpioni apare  o piedică greu de trecut din cauza căreia multe planuri de astăzi vor sta pe loc sau vor fi amânate.

Horoscop, 14 decembrie 2018, BALANȚĂ

Refuzul care vine azi ca din senin îţi strică toate planurile pe care ţi le-ai făcut cu privire la un proiect important. Îl poţi considera o uşă trântită în nas, un eşec care, momentan, nu poate fi reparat.

Ţi se cere o schimbare radicală de atitudine, nu mai poţi continua în acelaşi mod ca înainte, deci, oricât de greu îşi este să te adaptezi altei situaţii, va trebui să o faci cât de repede, ca să nu pierzi tot ce ai construit până acum.

E o surpriză neplăcută, dar dacă îi vei da curs, mai sunt încă şanse pentru planul ajuns acum în impas.

Horoscop 14 decembrie 2018 SCORPION

Apare o piedică greu de trecut din cauza căreia multe planuri de astăzi vor sta pe loc sau vor fi amânate. E o lecţie a răbdării, pentru că stai pe loc cu scopul de a mai învăţa ceva sau de a repara o veche eroare ce iese abia acum la iveală.

E nevoie de acest răgaz, chiar dacă, pe moment, ai tendinţa de a-l considera finalul tuturor eforturilor tale, dar după ce va trece valul cel mai dificil, vei începe să-i înţelegi rostul.

Stând un pic pe loc, vezi altfel lucrurile, şi la fel se va întâmpla şi azi, descoperind, chiar din miezul acestui hop, cea mai utilă idee de a ieşi din impas.

Horoscop, 14 decembrie 2018, SĂGETĂTOR

Veştile bune vin de la oamenii la care ţii cel mai mult, care te răsfaţă cu vorbe dulci, cu încurajări şi aprecieri care îţi fac bine. Descoperi cât de important e să ai pe cineva drag aproape care să-ţi ridice moralul atunci când eşti mai obosit.

În astfel de momente sensibile din punct de vedere emoţional, poţi număra câţi prieteni adevăraţi mai ai, care sunt alături de tine necondiţionat şi cred în tine, exact atunci când tu te îndoieşti cel mai mult de propria valoare.

Vorbele lor frumoase au efect miraculos asupra psihicului tău, reducându-te pe linia de plutire.

Horoscop, 14 decembrie 2018, CAPRICORN

Greu te descurci cu banii şi simţi o adevărată povară în felul în care îţi gestionezi veniturile. Chiar dacă nu s-ar putea spune că stai pe un teren fragil, totuşi ţi-e cam teamă să cheltuieşti ceea ce ai adunat, ca nu cumva să vină şi vremuri mai grele.

Deşi nu eşti atât de prevăzător din fire, de data aceasta drămuieşti cu atenţie fiecare leuţ, de parcă presimţi că se apropie un moment critic pentru bugetul familiei şi nu ai vrea să te ia prin surprindere. E bine să fii mai econom şi mai calculat!

Horoscop, 14 decembrie 2018, VĂRSĂTOR

Ai grijă până unde duci o banală neînţelegere, pentru că atmosfera poate deveni atât de tensionată încât o singură scânteie poate arunca totul în aer!

Rişti enorm dacă te laşi furat de critici, bârfe sau predici ţinute unei persoane care trece prin momente dificile, pentru că nu de asemenea tratament are nevoie acum, ci de toleranţă şi de un prieten care să-l ajute, or tu eşti tentat să-l judeci prea tare.

Dacă nu ţii cont de fragilitatea stării sale psihice, îţi poţi declanşa o criză şi mai gravă pe care nu o vei putea repara.

Horoscop, 14 decembrie 2018, PEȘTI

De nu se ştie unde, vine o veste excelentă care te face fericit. Poate e o şansă rară de a te remarca sau de a-ţi împlini un vis, doar pentru că prinzi un val favorabil care te propulsează direct la ţinta propusă.

Nici ţie nu-ţi vine crede cât de norocos poţi fi pentru că da, e o chestiune de noroc să ajungi în vârf. Altădată, ai fi muncit mai mult pentru acelaşi rezultat.

Dar azi te afli sub o aripă protectoare şi în nişte auspicii astrale atât de bune, încât chiar şi cele mai grele scopuri devin posibile. Nu da cu piciorul la ocaziile care se ivesc!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel