Horoscop, vineri, 12 octombrie, 2018

Horoscop. Peștii au impresia că lumea nu îi înţeleg corect, deşi fac eforturi mari pentru a-și exprima punctul de vedere cu luciditate. Fiecare problemă are o soluţie la Capricorni, ca atare nu merită să pierzi timp şi energie analizând-o pe toate părţile la nivel teoretic.

Horoscop, 12 octombrie 2018, BALANȚĂ

Treci printr-un moment în care trebuie să arăţi cât de puternic eşti, cât de pregătit eşti în faţa unei noi provocări, cât de serios priveşti lucrurile. Nu e cazul să fii sensibil, să te temi de ceea ce urmează, să te laşi condus sau intimidat de alţii aparent mai puternici, ci e momentul tău de maximă luciditate şi de curaj în care îţi poţi demonstra supremaţia.

Eşti cel mai bun, nu ai motive să te îndoieşti de acest adevăr, deci rupe orice bariere care te mai ţin pe loc şi fă un pas în faţa tuturor cu încredere. Eşti stăpân pe situaţie, deţii toate informaţiile de care ai nevoie în acest sens, dar îţi mai trebuie doar un strop de tupeu ca să te pui şi mai mult în valoare.

Horoscop, 12 octombrie 2018, SCORPION

Lasă-ţi inima să respire din nou, pentru că ai ţinut-o închisă într-o zonă obositoare care a lăsat urme asupra ta. E momentul să te descătuşezi de emoţiile negative în care ai stat captiv de bună voie, deşi ai fi putut lupta cu aceste stări nefaste. Luptă cu depresia, cu tristeţea, cu senzaţia că nimeni nu te iubeşte, pentru că te înşeli!

E doar un moment mai sensibil pentru inima ta, şi pentru că orizonturile sunt înnegurate, ai tendinţa de a le privi pe toate cu un ton mai pesimist. Cineva drag este alături de tine pentru a-ţi distrage atenţia de la ceea ce te apasă, totul e să-l laşi să te ajute.

Horoscop, 12 octombrie 2018, SĂGETĂTOR

O vreme ai stat pe margine aşteptând nici tu nu ştii ce anume, dar azi iei taurul de coarne şi faci un mare salt înainte, ieşind din zona de confort.

Nu trebuie să aştepţi pasiv să se întâmple o minune, ci succesul depinde numai de propria ta voinţă. Depăşeşte-ţi propriile temeri, limite, incertitudini şi fă un pas în faţă, pentru că primul pas e cel mai greu, după el vine o întreagă poveste.

Este un moment excelent să-ţi pui voinţa la treabă, pentru că nu aşteptarea cuminte de pe margine e soluţia în situaţia de faţă. De tine depinde să dai startul curajos într-o nouă aventură, chiar dacă nu e deloc una simplă.

Horoscop, 12 octombrie 2018, CAPRICORN

Fiecare problemă are o soluţie, ca atare nu merită să pierzi timp şi energie analizând-o pe toate părţile la nivel teoretic. E vremea să pui mâna pe unelte şi să faci ceva concret, pentru că depăşirea unui impas ţine de acţiune, nu doar de vis sau intenţie.

Ceea ce începi azi poate avea efecte benefice mâine, pentru că un impas nu e altceva decât o oportunitate de a trece la fapte.

Nimic nu te ţine pe loc, nici nu e un capăt de drum, ci fiecare moment de pe parcurs devine startul spre alt nivel în ceea ce ai pornit. Ai ajuns într-un punct critic? Nu-i nimic: ia o decizie fermă şi treci la etapa următoare!

Horoscop, 12 octombrie 2018, VĂRSĂTOR

Simţi o mare apăsare pe inimă din cauza unei dezamăgiri profunde, poate din cauza iubirii. Nu sta să cântăreşti acest gol atât de mult, pentru că e o tristeţe trecătoare ce poate fi imediat compensată cu altceva.

Dacă ai fi mai atent, ai descoperi că, deşi din direcţia de unde aşteptai un miracol nu apare nimic, ţi se oferă în schimb altceva, poate la fel de bun, dar pe care eşti tentat să-l respingi pentru că nu seamănă cu ceea ce visai.

Ba da, poate fi un înlocuitor la fel de bun care îţi va diminua greutatea de pe inimă, dar depinde numai de tine să accepţi ce ţi se oferă. Uneori alternativele pot fi mai bune!

Horoscop, 12 octombrie 2018, PEȘTI

Ai impresia că lumea nu te înţelege corect, deşi faci eforturi mari pentru a-ţi exprima punctul de vedere cu luciditate. Nu e o chestiune de percepţie a informaţie, ci de receptare a emoţiilor, pentru că nici tu nu le transmiţi în cea mai clară formă, dar nici ei nu fac nimic să-şi deschidă inima mai larg ca să le primească.

Nu te aştepta nici la semnale prea vii de afecţiune, nici la vorbe prea calde, pentru că azi fiecare e concentrat pe propriile probleme, fără să acorde atenţie celor din jur. Mai degrabă tu reuşeşti să te apleci asupra nevoilor altora, decât să încerce vreunul din preajma ta să te asculte cu inima.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel