Horoscop, vineri, 12 iulie 2019

Fecioarele au unul dintre acele momente în care dezarmează cu un simplu compliment.
Fecioarele au unul dintre acele momente în care dezarmează cu un simplu compliment.

Horoscop. Gemenii ar putea deveni victima propriei imaginații,iar  Leii sunt cu nervii întinși, din motive care le scapă și lor.

Berbec

Berbecii se pot baza pe sprijinul familiei, dacă intervin situații dificile. Este chiar recomandat să nu acționeze singuri, în special dacă deciziile necesare ar putea afecta alți oameni. Apelează cu încredere la părinți sau persoane mai în vârstă, a cere sfatul unui om cu experiență nu este o rușine sau o lipsă de curaj, ci un gest de responsabilitate. Și nu uita în nicio clipă că gura lumii vorbește mult și, de cele mai multe ori, fără sens.

Taur

Taurii să nu uite că, indiferent de efortul depus, există o limită peste care nu se poate trece. Nu este suficient să ai o ambiție nemăsurată și să lucrezi ore în șir, uneori sunt situații în care trebuie să aștepti. Răbdarea este o armă foarte utilă, dar puțini știu să profite de ea. Adună-ți gândurile și privește detașat problemele, vei găsi soluții pe care nici măcar nu ți le puteai imagina în alte condiții.

Gemeni

Gemenii ar putea deveni victima propriei imaginații. Fanteziile sunt interesante, dar inutile, dacă nu ai o persoană alături de care să le trăiești. Nativii din această zodie ar face bine să-și folosească energia pentru o conversație față în față cu ființa care le-a furat inima, pentru că întâlnirile romantice nu se organizează de la sine. Orice poveste de dragoste începe cu un prim pas, chiar dacă e stângaci.

Rac

Cu prea multe dorințe de îndeplinit, Racii riscă să termine ziua cu tolba goală. Atenția le este împrăștiată în zeci de locuri, motiv pentru care se apucă de toate, însă nu finalizează mai nimic. Din miile de lucruri interesante, nativii din zodia Rac vor fi nevoiți să aleagă câteva, altfel nu se poate. Valabil mai ales în dragoste.

Leu

Leii sunt cu nervii întinși, din motive care le scapă și lor. Această stare de indispoziție poate da naștere la stări conflictuale cu persoane de la serviciu, prieteni sau chiar membrii ai familiei. Încearcă să afli de unde provine această supărare, poate sunt anumite dorințe pe care le-ai neglijat în ultima perioadă, iar mintea îți dă un semnal de alarmă.

Fecioară

Fecioarele au unul dintre acele momente în care dezarmează cu un simplu compliment. O singură frază, venită din suflet, cu o sinceritate care copleșește, este suficientă pentru a aprinde scânteia dragostei. Greu de rezistat nativilor din zodia Fecioară, mai ales atunci când când se îndrăgosesc și nu ezită să-și exprime sentimentele în toată splendoarea lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel