Urmărește emisiunea live


Horoscop, vineri, 12 aprilie, 2019

Taurii vor avea  noroc în afaceri.
Taurii vor avea noroc în afaceri.

Horoscop. Leii îşi petrec ziua de vineri fără vreun rezultat notabil, iar Fecioarele nu trebuie să se ferească de micile momente controversate care apar în cursul zilei.

Berbec

Berbecii sunt nevoiţi să îşi asume responsabilitatea asupra faptelor lor. La serviciu sau în familie trebuie să aveţi grijă ce spuneţi sau ce faceţi, pentru că orice supărare pe care o veţi provoca celor din jur vă va afecta relaţia cu aceştia în viitor. Cel mai bine ar fi să vă comportaţi cu mult tact, înţelegere şi răbdare şi să lăsaţi la o parte gândurile invidioase ori prejudecăţile.

Taur

Taurii au noroc în afaceri astăzi. S-ar putea să vis e ofere o ofertă interesantă de la serviciu ori din partea unui prieten mai vechi. Gândiţi-vă bine. Dacă vă poate asigura succesul în viitor, atunci nu ar trebui să refuzaţi oferta. Este posibil să aveţi parte de o surpriză şi în dragoste.

Gemeni

Afacerile necesită riscuri şi investiţii, iar Gemenii ştiu foarte bine acest lucru. Dacă aţi economisit ceva bani în ultima vreme, aveţi grijă în cazul în care vreţi să îi investiţi într-o afacere. Analizaţi-vă opţiunile, şansele de reuşită şi nu vă avântaţi în proiecte care nu au stabilitate. Înd ragoste asiguraţi-vă că vă răsfăţaţi partenerul îndeajuns de mult şi nu uitaţi să îi acordaţi timp. Până la urmă afacerile trebuie să dispară atunci când ajungeţi acasă.

Vezi si: EXCLUSIV Zodia care își poate găsi un job în curând. Astrolog DCNews: E foarte important!

Rac

Racii profită de puţin timp liber şi deja se gândesc la weekend. Chiar dacă săptămâna nu s-a încheiat, aveţi ocazia să vă faceţi câteva planuri pentru o escapadă la munte cu persoana iubită. Discutaţi cu partenerul/a şi hotărâţi-vă asupra unei destinaţii. Nu luaţi deciziile singuri, altfel s-ar putea să nu vă bucuraţi prea mult la final.

Leu

Leii îşi petrec ziua de vineri fără vreun rezultat notabil. Este posibil ca lenea şi apatia să fie motivele care te fac inactiv astăzi. Poate că cauza acestei apatii energia ta este la cote minime. Ai grijă de tine şi nu te suprasolicita. Mai ales la locul de muncă. Seara, vei fi nevoit să suporţi prezenţa unei persoane cu care ai avut conflicte în ultima perioadă. Nu o lăsa să îţi strice niciun un moment al serii. Dacă ai tact, totul va ieşi mai bine decât ţi-ai fi putut imagina.

Fecioară

Fecioarele nu trebuie să se ferească de micile momente controversate care apar în cursul zilei. Adevărul se naște din discuții aprinse. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei care discută despre întemeierea unei familii sau mărirea acesteia. Este posibil să fii nevoit să îţi schimbi locuinţa şi să te gândeşti la o schimbare profesională. A doua jumătate a zilei promite să fie destul de armonioasă. Seara te vei relaxa la un spa sau la o sesiune de masaj.

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel