Horoscop, vineri, 11 ianuarie, 2019

Horoscop
Horoscop

Horoscop. Scorpionii nu ar fi bine să stea să plangă de unul singur, coplesit de o suferinta pe care nu o merită.  Vărsătorii sunt  cam triști, impovarați, desi nu e genul lor sa lase sa se vada problemele pe care le au.

Balanță – Horoscop 11 ianuarie, 2019

Nu poti fi de acord cu o serie de conditii pe care altii ti le propun cu superioritatem, ca pe niste ordine. Sunt aspecte pe care le consideri concesii mult prea mari ca sa le poti trece cu vederea, dar daca te gandesti mai bine, poate dupa o noapte intreaga de griji si zbucium, ajungi la concluzia ca reprezinta acel sacrificiu pe care trebuie si merita sa-l faci in situatia de fata, fara de care nu poti trece la etapa urmatoare.

Oricat de greu ti-ar fi sa accepti, vei bate palma cu cel care propune tot felul de solutii defavorabile tie. E o solutie de moment, care intr-o zi isi va arata efectele benefice, deci nu o respinge din start pentru ca nu e conform principiilor tale morale. Mai gandeste-te!

Scorpion – Horoscop 11 ianuarie, 2019

Nu sta sa plangi de unul singur, coplesit de o suferinta pe care nu o meriti. Mai bine asculta de sfaturile cuiva drag care iti este alaturi cu adevarat si vrea sa te ajute. A trecut si el prin situatii similare si te intelege cel mai bine, plus ca nu suporta sa te vada trist, posomorat, retras, suparat. El are la indemna o solutie sau macar o alternativa de a te scoate din acea stare de depresie, ca atare lasa-l sa te ajute.

Nu te incapatana ca e doar problema ta si nimeni nu intelege ce simti, pentru ca acea persoana chiar are pentru tine ceva bun de oferit. Nu inseamna ca-ti rezolva el problema, dar macar e un balsam pentru suflet, o ureche de ascultat, un umar de plans, ca sa te simti ceva mai bine.

Săgetător – Horoscop 11 ianuarie, 2019

Chiar daca ai niste bani la dispozitie, poate in cantitati mai mari decat de obicei, ar fi bine sa rezisti ispitei de a-i si cheltui deja, pentru ca vei avea nevoie de ei pentru alte scopuri, poate mult mai importante in acest moment.

E frustrant sa te uiti la atatia bani gramada si sa stii ca-i dai pentru un scop care nu e pe sablonul dorintelor tale actuale – cat ai vrea sa-ti cumperi ceva pentru tine! – dar mai sunt niste datorii sau obligatii acolo, in urma, care asteapta sa te ocupi de ele, iar acei bani, asa multi cum sunt ei, ar putea acoperi de minune acel gol. Planga ca-i dai, dar te bucuri ca ai scapat de restante.

Capricorn – Horoscop 11 ianuarie, 2019

Daca vezi ca atmosfera se tensioneaza pe unde treci, mult mai bine ar fi sa parasesti campul de lupta inainte de a simti animozitatile indreptate si asupra ta. Poate nu tu esti sursa nervilor sau a agitatiei prin acele spatii cu care ai contacte, ci pici, nevinovat, la mijloc in razboiul altora, tocmai de aceea, cand simti deja un aer neplacut, iesi de acolo imediat si fugi unde vezi cu ochii.

Ca e vorba de un conflict acasa sau la serviciu, cel mai bine e sa pleci din acel loc cat mai repede. Nu te gandi ce lasi in urma, ci doar ca ai scapat tu de energii negative.

Vărsător – Horoscop 11 ianuarie, 2019

Esti cam trist, impovarat, desi nu e genul tau sa lasi sa se vada problemele pe care le ai. Cat timp stai blocat in acea zona sumbra, fara sa te agati de ceva care sa te readuca la normal, greu de crezut ca se va vedea vreun zambet pe fata ta, dar azi ai o solutie la indemana pentru a trece peste acea stare neplacuta: odihna.

Da, stai departe de toate, leneveste in pat, dormi pana mai tarziu sau culca-te devreme, accepta comoditatea si lenea ca pe o modalitate de a-ti reincarca bateriile. Cat timp nu faci nimic care sa-ti consume bruma de energie pe care o mai ai, ai sanse mari sa-ti recapeti puterile, deci... las-o mai moale cu toate!

Pești – Horoscop 11 ianuarie,  2019

Nu te crampona de o situatie asupra careia oricum nu ai niciun control. Nu depinde tine, nu ai ce face, tu personal, pentru a o duce intr-o directie sau in alta, ci pare sa fie o situatie in care mai multe persoane au un cuvant de spus.

Alatura-te acelui grup care are acelasi interes ca si tine, dar nu incerca sa deturnezi totul spre directia pe care o vrei tu. Lasa-i pe toti sa-si expuna punctul de vedere, pentru ca problema se va remedia prin intermediul tuturor celor de fata, printr-o solutie colectiva la care fiecare a avut o contributie la un moment dat, printre care, da, si tu, dar nu ca factor principal de decizie.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel