Horoscop, vineri, 10 ianuarie 2020

Emoțiile Racilor nu sunt cele mai importante
Emoțiile Racilor nu sunt cele mai importante

Horoscop. Astăzi avem o Eclipsă de Lună/Lună Plină în Rac. Acest fenomen ne va obliga să găsim o punte între vulnerabilitățile și punctele puternice.

Berbec

Va fi nevoie să te gândești la efectele indiferenței tale față de propriile sentimente sau față de cele ale familiei. Cariera pare mai importantă.

Taur

Gândește-te de două ori înainte de a lansa un mesaj către apropiați. Poate fi recepționat diferit față de cum te-ai fi așteptat.

Gemeni

Partenerul nu este obligat să îți accepte toate toanele. Este cazul să te maturizezi, să îți asumi totul și să nu mai aștepți de la alții nimic.

Rac

Emoțiile tale nu sunt cele mai importante. Și ceilalți au emoții chiar dacă nu le vezi tu. Oamenii se comportă diferit.

Leu

Atunci când te lovești de ceva ce nu îți convine, încerci să te victimizezi. Acum este momentul să înveți să îți recunoști greșelile.

Fecioară

Când îi ajuți pe alții forțat, de fapt nu îi ajuți cu adevărat. Ci le preiei responsabilitățile. Ori, pe tine cine te sprijină în momentele grele?

Balanță

Vrei pace, armonie și echilibru în familie. Dar ți-ai dat seama că este nevoie să dedici timp și obiectivelor tale profesionale. Ești obligat să le împaci.

Scorpion

Nu ai recunoaște nici în ruptul capului că te lași influențat de alții, însă în sinea ta știi adevărul. Ai o curiozitate morbidă și acționezi în funcție de slăbiciunile lor.

Săgetător

Sunt momente în care te trezești cu sume mari de bani și nu știi cum să le gestionezi. Recomandarea astrelor ar fi să îți plătești mai întâi facturile.

Capricorn

Pentru tine, vulnerabilitatea este o slăbiciune și fugi de ea cât te țin picioarele. Dar nu îi poți nega partenerului nevoia de a fi sensibil.

Vărsător

Dacă nu ai libertatea mult dorită la locul de muncă, nu este sfârșitul lumii. Și tu ești muritor ca noi toți, deci trebuie să te adaptezi.

Pești

Te simți prizonier în lumea asta și vrei să evadezi, doar tu știi unde. Viața are și bune și rele, nu poate fi totul o povește cu final fericit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel