Horoscop, vineri, 1 noiembrie 2019

Daniela Simulescu / 31 oct 2019 / 17:36
Capricorni sunt  cuprinși de o stare de melancolie
Capricorni sunt cuprinși de o stare de melancolie

Venus intră astăzi în semnul Săgetătorului, unde va sta până pe 26 noiembrie. Ne vom exprima mult mai ușor sentimentele și va crește nevoia de aventură.

Berbec

Marte, guvernatorul tău, se apropie ușor de un careu cu Pluto. Acest aspect induce multă tensiune, nervozitate și frustrare. Încearcă să nu te descarci prea mult pe ceilalți.

Taur

Partenerul prinde curaj să facă ceva important și asta te va însufleți și pe tine. Vei dori să schimbi ceva în viața ta profesională, să ceri mai multă independență.

Gemeni

Un proiect de la locul de muncă nu a fost rezolvat așa cum trebuie în trecut, iar acum trebuie reluat aproape de la zero. Deci va trebui să depui mult efort și să petreci mai mult timp alături de colegi.

Rac

Ai parte de multe amânări și anulări, dar vestea bună este că, în sfârșit, te poți ocupa de chestiunile personale. Copiii au nevoie mare de atenția ta.

Leu

Partenerul își arată afecțiunea prin mici gesturi care te bucură. Ai vrea mai mult, dar îți dai seama că și el trece prin momente provocatoare.

Fecioară

Insiști prea mult asupra unui lucru, iar ceilalți vor considera că ești mai critic și pretențios ca altădată. Deși vor încerca să te înduplece, nu vor reuși.

Balanță

Dacă îți stă ceva pe inimă de mai mult timp, nu mai amâna momentul în care să comunici ce simți și ce îți dorești. Până la urmă, ce poți pierde cu adevărat? Nu te lăsa învins de frică.

Scorpion

Este momentul să începi să pui în practică toate ideile pe care ți le-au lăudat colegii și superiorii. Încrederea lor îți dă energia necesară să mergi mai departe și să testezi.

Săgetător

Venus îți va activa capacitatea de a atrage foloase din partea celorlalți, dar și atenția persoanelor de sex opus. Vei străluci oriunde vei merge.

Capricorn

Te cuprinde o stare de melancolie. Liniștea interioară de astăzi te va ajuta să analizezi detașat situațiile stresante din jurul tău. Ceilalți vor aprecia enorm capacitatea ta de a-i calma.

Vărsător

Prietenii sunt de mare ajutor astăzi. Nu va fi nevoie să le spui tu prin ce greutăți treci, te vor contacta ei. Grija și suportul lor te ajută să mergi mai departe.

Pești

Ți se oferă o oportunitate în carieră. Nu sta mult pe gânduri, accept-o și implică-te cu multă pasiune. La început, Mercur retrograd îți va da bătăi pe cap, dar rezultatele vor fi apreciate cu siguranță.