Horoscop, vineri, 1 februarie, 2019

Horoscop. Berbecii trebuie să încerce  să nu aibă nici un fel de reacţie la veştile care vin astăzi către ei sau la acţiunile altora faţă de aceștia, pentru că s-ar putea să nu fie reacţia cea mai potrivită.  Taurii să nu  se aştepte să sară prea multă lume în ajutorul lor, nici măcar dacă le ceri asta foarte clar.

Berbec – Horoscop 1 februarie, 2019

Încearcă să nu ai nici un fel de reacţie la veştile care vin astăzi către tine sau la acţiunile altora faţă de tine, pentru că s-ar putea să nu fie reacţia cea mai potrivită. Nu e nevoie nici de agresivitate, nici de bucurie exagerată, ci gândeşte-te cum să rămâi complet rece la tot ce vezi azi.

Vei vedea că lipsa unei reacţii e cel mai bun lucru în situaţia de faţă, ca să nu te chinuieşti mai apoi să repari un eventual răspuns neadecvat.

Nu râde, dar nici nu plânge, nu porni nimic dar nici nu încheia nimic, stai pe loc, fără nici un fel de decizie. Sunt momente când pasivitatea sau indiferenţa sunt de preferat, ca şi acum: nu fă nimic deci! Citește horoscopul lunii februarie pentru Berbec .

Taur – Horoscop 1 februarie, 2019

Nu te aştepta să sară prea multă lume în ajutorul tău, nici măcar dacă le ceri asta foarte clar. În astfel de momente poţi descoperi câţi prieteni adevăraţi ai iar azi ai putea avea surpriza să descoperi că... e cam gol în preajma ta.

E o lecţie bună de viaţă pentru tine, tu care îţi dai şi cămaşa de pe tine uneori pentru cei care au nevoie de sprijin, şi când ai avea şi tu nevoie, cine e alături de tine?

Ei, n-o lua chiar în tragic, pentru că dacă e gol în jurul tău e semn că doar tu eşti cel care deţine soluţia la situaţia în care te afli, deci te descurci mult mai bine singur. Priveşte lucrurile aşa, în avantajul tău, şi nu te gândi doar că prietenii dau bir cu fugiţii.Citește horoscopul lunii februarie pentru Taur .

Gemeni – Horoscop 1 februarie,  2019

Ai o ocazie unică de a te afirma, de a ieşi în faţă şi a-i demonstra atu-urile cu care eşti înzestrat. Este şansa ta, nu o rata din cauza unor slăbiciuni de moment.

Ţi se cere putere de convingere, un dram de tupeu, curajul de a face ceva ce nimeni altcineva nu ştie, pentru că azi se remarcă numai oamenii care îşi cunosc cu adevărat propria valoare şi unicitate.

Ai un as puternic în mânecă de care trebuie să te foloseşti cu maximă încredere, pentru că o eventuală competiţie te poate propulsa chiar pe tine în frunte. Fă un pas în faţă şi arată la ce eşti tu cel mai bun! Citește horoscopul lunii februarie pentru Gemeni .

Rac – Horoscop 1 februarie,  2019

Nu poţi bate din palme ca să se întâmple o minune şi visul tău cel mai mare să devină deja realitate, ca atare educă-ţi răbdarea până ajungi acolo unde vrei. Eşti pe drumul cel bun, asta contează, chiar dacă evoluţia e mai lentă decât ai dori tu.

Se ştie că eşti o fire grăbită şi impulsivă care nu prea are răbdare să înainteze încetişor, dar de data aceasta nu ai încotro.

Trebuie să te supui acestui ritm lent de înaintare, care are şi el rostul lui. Dacă te-ai grăbi şi ai sări peste etape, te-ai trezi la final cu cine ştie ce puncte lipsă din construcţia ta şi vei fi nevoit să te întorci înapoi să le rezolvi şi pe ele. Ia-o încet, conform evoluţiei normale!Citește horoscopul lunii februarie pentru Rac .

Leu – Horoscop 1 februarie, 2019

Ferchezuieşte-te, aranjează-te şi ieşi în lume, în medii cât mai populate şi cât mai diverse, pentru că există şansa de a fi remarcat de cineva special!

Dacă dragostea lipseşte din viaţa ta, în acest moment, azi se poate rezolva cu bine şi acest punct lipsă, pentru că apare ocazia de a întâlni pe cel care ar putea deveni partenerul potrivit pentru visele tale romantice.

Totuşi, dragostea nu ţi se oferă pe tavă, ci trebuie să vii şi tu în întâmpinarea ei, dăruind cât mai mult, nu doar aşteptând să ţi se spună vorbe frumoase! Citește horoscopul lunii februarie pentru Leu .

Fecioară – Horoscop 1 februarie, 2019

Ai încredere deplină în drumul tău, spune-ţi cu tărie că duce numai spre acel succes la care visezi şi ai să vezi că aşa va fi. Nu renunţa nicio clipă la această încredere, pentru că ea e resursa principală care te ajută să ajungi acolo unde îţi doreşti.

Nu contează ce spun alţii, nu contează că mulţi te vor privi cu suspiciune, pentru că tu crezi în visul tău oricât de ciudat ar suna. Cât timp te bazezi numai pe forţele proprii, nu ai de ce să-ţi faci griji, pentru că tu ştii foarte bine ce resurse imense ai!

Mergi pe calea ta, ajungi la succes, şi la urmă le vei arăta tuturor că ideea ta era demnă de încredere. Iar acum şi de laudă!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel