Horoscop săptămânal. SCHIMBĂRILE MAJORE, în funcție de zodie

Berbec 
Universul vă face să aflați adevăruri dureroase, dar există o cale de ieșire pentru toate acestea. Veți începe să vedeți acest lucru de duminică, pe măsură ce Marte se va deplasa în balanță, iar luna se va transforma în Sagetator.Dragostea rămâne interesantă pentru dvs atunci când înțelegeți că persoana cu care sunteți în acest moment nu este niciodată aceeași persoană de la o zi la alta.

Taur

Venus inconjoară Neptun, iar tu te străduiești să vezi adevărul chiar acum. Căutați o relație stabilă, alături de o persoană iubitoare și devotată. Puteți că aveți alături o astfel de persoană, sau cel puțin asta credeți. Dar vă contrați și credeți că este ceva ce îi lipsește. Este chiar acolo. Aproape îl puteți vedea.

Gemeni

Să fim sinceri, ești cu capul în nori. Să rămâi concentrat nu este atuul tău. Din punct de vedere emoțional, acest lucru se traduce în schimbarea majoră a stării de spirit. Sunteți simultan cele două fețe ale unei monezi, iar cu Mercur in Scorpion, acest aspect se va intensifica. Învață să-ți gestionezi sentimentele fără să le lași sa te consume. 

Rac

Cu luna în Scorpion, intuiția și puterile tale ating apogeul. Aveți încredere în destin, mai ales acum. Fereastra dvs. psihică este lărgită. Aveți întrebări specifice despre viața dvs. de dragoste? Întrebați universul - cu voce tare sau în gând. Apoi, fiți atenți. Observați semnele și urmați-le. Luna nouă a Balanței îți oferă un nou început. 

Leu

Soarele intră în Scorpion luni, și puteți simți tranziția. Ați trecut prin dureri pentru a înțelege cum ați ajuns în situația de astăzi Nu ești destul de complet pentru el sau ea, dar vei fi ... în curând. Scorpionul îți ușurează durerea și te face să te simți puternic și sexy. Deci, dacă ai nevoie de câteva zile pe canapea cu o halbă de înghețată - e în regulă. Dar dragostea este chiar la colț.

Fecioară

Mercur este în Scorpion și la fel și luna. Energia sexuală îți inundă corpul ... și mintea. Este prea intens și minunat să ignorați acest lucru, astfel că mai bine profitați la maximum. Dacă sunteți într-o relație găsiți timp pentru romantism. Îmi imaginez o baie cu bule cu petale roșii de trandafir, șampanie și ciocolată neagră. Știu că sună a clișeu, dar sună și grozav, da? Și, dacă ești singur, recomand același lucru. Explorează-ți sinele erotic.

Balanță

Venus s-a mutat în balanță săptămâna trecută, iar săptămâna aceasta Marte se mișcă. Asta înseamnă că planetele dominante ale iubirii și ale sexului sunt ambele în semn, așa că pregătește-te. Cu soarele din Balantă, accentul a fost mai mult asupra ta, dar acum, e pe romantism. Dacă v-ați petrecut această lună pentru a afla clar cine sunteți și ce vreți, de acum sunteți gata să pășiți dragoste.

Scorpion 

Luna este în Scorpion. Mercur este în Scorpion. Jupiter este în Scorpion, iar luni, soarele va fi oficial în Scorpion. La multi ani anticipat! Intensitatea voastră interioară se răsfrânge asupra tuturor. Ea se scurge prin aer și intră în inimile și mințile tuturor. Locuiți în colțurile întunecate ale necunoscutului. Este luna dumneavoastră. 

Săgetător

Atitudinea ta față de sex se simte diferit în aceste zile și tu nu înțelegi prea bine. Vrei să încerci lucruri noi, dar ți-e teamă. Nu este doar pentru că lucrurile noi sunt înfricoșătoare. Frica ta merge mai departe. Cu Marte care se opune lui Chiron și lui Jupiter, care se opun Uranusului, frica ta are rădăcini în amintirile tale mai dureroase. De ce crezi că nu e bine să fii tu însuți? Obțineți-vă o  vindecare sexuală, lucrând cu un partener iubitor sau pe cont propriu.

Capricorn 

Când Venus se mișcă mai adânc prin balanță, părerea ta despre căsătorie se schimbă. Pluto îți transformă viața sentimentală, vindecându-ți inima. Puneți trecutul în urma voastră. Sunteți gata să mergeți înainte și să faceți un mare salt de credință. Sau cel puțin veți fi în curând. Anxietatea sexuală încă te mângâie. Nu știu ce s-a întâmplat să te facă să crezi că sexul este altceva decât o expresie frumoasă și plăcută a sufletelor care se conectează prin corpuri.

Vărsător

Trebuie să te străduiești să te simți confortabil în toată această energie a Scorpionului. Toată lumea are atât de multe sentimente acum, iar tu vrei doar să fii singur să-ți faci tabietul și să nu ai alte griji. Sigur, sexualitatea plină de pofte și emoțiile intense nu sunt modus operandi, ci doar pentru că au ceva diferit nu înseamnă că trebuie să te facă să te simți inconfortabil. 

Pești 

Da! O mulțime de planete sunt grupate în Scorpion și trimiterea lui Neptun (aka Pesti) vibrează în lume. Oamenii vor vorbi în sfârșit despre voi. Nu trebuie să vă preocupați atât de mult pentru a vă întâlni iubitul. Va veni singur. Dragostea și sexul nu pot fi încă perfecte, dar e tot mai bine. Iar toată energia Scorpionului și a Neptunului ascunde orice imperfecțiune - cel puțin în această săptămână. 

[citeste si]


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel