EXCLUSIV  HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL. Horoscopul săptămânii 8 - 14 ianuarie

Horoscopul săptămânal în perioada Luni, 8 ianuarie 2018 - Duminică, 14 ianuarie 2018

Puteţi citi mai jos Horoscopul săptămânal pentru perioada:
Luni, 8 ianuarie 2018 - Duminica, 14 ianuarie 2018, pentru toate zodiile:

BERBEC

Este o perioadă foarte bună să pui mai multă ordine în afacerle tale sau să-ţi stabileşti o listă de cheltuieli pe care să o repecţi. Determinarea ta este la cote înalte, ceea ce poate face să-ţi impui voinţa. Vei reacţiona cu promtitudine, dar trebuie să-ţi controlezi starea de spirit şi să-ţi păstrezi calmul. Ai parte de o viaţă afectivă complexă, vei fi nestatornic şi vei redescoperi că farmecul tău este operativ.

TAUR

În viaţa de familie vei avea dificultăţi în a ajunge la un acord în privinţa unor decizii care privesc viaţa în comun. Situaţia profesională îţi va ocupa foarte mult din timp. Caută, totuşi, să nu-ţi neglijezi familia. Vei da dovadă de înţelepciune. Vei fi primul care va suferi din  cauza remarcilor acide ale perechii tale. Poate apărea o lipsă de sensibilitate din partea copiilor tăi şi vei fi dominat de confuzie. Starea ta de spirit, ideile preconcepute şi resentimentele îţi vor induce o stare de tulburare în sfera afectivă.

GEMENI

O săptămână în care va fi dragoste, complicitate, înţelegere minunată cu persoana pe care o ai alături sau cu cineva cu care vei face cunoştinţă acum. Eşti sprijinit să-ţi multiplici contactele, să întâlneşti oameni care să-ţi stârnească interesul pentru că au aceleaşi idei ca şi tine. Apetitul este capricios şi dependent în totalitate de emoţiile şi dispoziţiile tale de moment. Nu uita că nimic nu este mai dăunător ca o dietă anarhică. Pentru a obţine un echilibru, trebuie să îţi impui un minimum de echilibru.

RAC

Foarte convingător şi extrem de eficient în această perioadă, vei obţine tot ceea ce îţi doreşti. În domeniul profesional, vei câştiga respectul tuturor datorită competenţelor tale şi, de asemenea, a unui acut sentiment al diplomaţiei pe care îl vei experimenta. Temerile şi ezitările cu care te vei confrunta din când în când le vei anihila foarte uşor de data aceasta. Trebuie să fii atent să utilizezi energia într-un mod pozitiv, altfel se poate întoarce împotriva ta.

LEU

Mai mult decât orice, vei fi preocupat de tine, de liniştea ta interioară, însă, bineînţeles, acest lucru nu va însemna că satisfacţiile în planul carierei vor fi interzise. Ai încredere. Dacă vei împrumuta cuiva bani în această perioadă s-ar putea să nu-i mai vezi niciodată. În plus, dacă ai afaceri, te poate aştepta o mare dezamăgire, poate chiar o pierdere de bani, cu sau fără voia ta. Anumite ambiţii îţi vor fi împiedicate de împrejurări independente de voinţa ta. Aşteaptă-te la vizite ale unor rude. Schimburile de idei sunt de căutat în această săptămână, mai ales cu cei apropiaţi.

FECIOARĂ

O săptămână în care vei lucra foarte mult şi eficient. Se întrevăd reuşite într-o activitate legată de politică, în domeniul imobiliar, publicitate, catering şi turism. Vei face uz de toată energia ta, care va fi lipsită de orice sensibilitate inutilă. Vei şti să mergi mai departe, căutând în adâncul problemelor şi scoţând la lumină tot ceea ce este ascuns sau ceea ce oamenii încearcă să disimuleze. Este o perioadă în care poţi încerca să îţi testezi prietenii şi valorile care îi caracterizează, lucru care te va ajuta să-i eviţi mai uşor pe cei falşi şi care te susţin aparent.

LIBRA

Nu este imposibil ca, în această săptămână, viaţa ta sentimentală să ia o nouă turnură, mult mai plăcută decât te-ai aşteptat. Fii gata să te bucuri de noua situaţie. Perioada este bună pentru o transformare personală, aproape imperceptibilă, prin renunţarea la scutul apărător care te înconjoară şi prin elibererea ta de partea raţională şi rezonabilă a caracterului tău. Te vei simţi slăbit, fără tonus, poate ar fi cazul să iei ceva vitamine. Dacă ai colesterolul mare, redu rapid aportul de calorii.

SCORPION

Ai putea solicita o majorare a salariului sau poţi face anumite mutări profesionale care să te evidenţieze şi să obţii o promovare. Acţiunile acestea ar trebui să fie încununate de succes. Dar, dacă inteţionezi să-ţi schimbi locul de muncă, ia-ţi toate măsurile înainte de a-ţi foţa viitorul. Obţine toate informaţiile necesare înainte. În conversaţiile din această perioadă evită subiectele delicate cum ar fi religia şi politica. Riscurile unor litigii sau a lipsei de discerământ pot să-ţi aducă necazuri. Recomandat este să-ţi păstrezi opiniile pentru tine, dar şi să nu încerci să ţi le impui cu orice preţ.

SĂGETĂTOR

Este de aşteptat ca în această perioadă să obţii satisfacţie de pe urma unei relaţii amoroase fermecătoare care nu va pune în pericol ceea ce este, de fapt, esenţial în viaţa ta. Va trebui să lupţi cu vigoare renăscută împotriva pesimismului, căci vei fi înclinat să vezi totul în negru, iar această atitudine nu duce la nimic bun. Riscul de instabilitate sentimentală planează, totuşi, asupra ta. Nimic nu va fi cu adevărat simplu pentru tine în această săptămână.

CAPRICORN

O săptămână care ar trebui să te încânte, căci ai spijin în toate. Eşti într-o perioadă în care vei fi apărat de infecţii şi vei avea sistemul imunitar puternic. O alimentaţie simplă îţi va fi de mare ajutor. Viaţa ta profesională va fi stimulată suficient astfel încât să nu faci paşi înapoi. Vei lucra cu dăruire şi motivaţie. Toate eforturi îţi sunt susţinute de climatul astral, pentru a-ţi sprijini ambiţiile. Ai un simţ practic remarcabil acum şi vei şti cum să-ţi aperi interesele. Dacă ai probleme concrete de rezolvat, vei reuşi să le rezolvi la perfecţie.

VĂRSĂTOR

Inimoşi din fire, nativii semnului vor lucra sub un climat lipsit de armonie destul de dureros. Este de aşteptat să fii nevoit să faci faţă unei situaţii neaşteptate, sursă a unei mari suferinţe, sau continui să fii afectat de o separare. Plecarea persoanei iubite din cauza unor circumstanţe neaşteptate şi chiar brutale. Vei simţi o lipsă de rigoare si de răbdare şi vei fi înclinat să renunţi la anumite proiecte care nu pot fi finalizate atât de repede pe cât te-ai aşteptat. Vei avea motive să simţi insatisfacţie legat de o rudă, dar nu-ţi arăta curiozitatea.

PEŞTI

Nu te hazarda să faci ceva neobişnuit în domeniul profesional, în această perioadă. Aşteptările tale nu vor fi satisfăcute aşa cum ţi-ai dorit de la început şi nu-ţi place jumătatea de măsură, în orice caz, nu vei obţine niciun avantaj. Anumite probleme generate de prea multă filozofie în viaţa ta te vor bântui, iar pentru a scăpa de ele va trebui, fără îndoială, să te deschizi în faţa unei persoane apropiate şi care a dat dovadă în faţa ta de mult bun simţ. Acceptă sfaturile preţioase ale celor apropiaţi ţie, familie, anturaj, în loc să te afunzi singur în probleme. În plan material, în special, vei descoperi că anumite sugestii ale celor apropiaţi sunt foarte echilibrate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel